2024/05/05

Matchbox CY-36 White Rose Reithoffer's Gift Set Kenworth Transporter

Gyorsan a kötelező körök: CY-36 ritka madár, merthogy tervezési bibije van, a korábbi postokból kiderül, hogy mi. Vontató- és vontatmány-tan ugyanezekben a postokban. Reithoffer's szett előzmények pedig a megfelelő tag-re kattintva a címkefelhőben elérhetőek, de a lusták kedvéért csak itt, csak most külön linkelem!

Ez a CY-36 verzió két dologban is különleges. Az egyik, hogy a hálófülke tetején is van egy nyomat. A normál Convoy, csőrös Kennykre ez nem jellemző, a White Rose gondozta kiadásokon úgy tűnik annál gyakoribb.

A másik „különlegesség”, hogy én ennyire rideg, a sarkainál szinte éles műanyagra nem emlékszem sehonnan máshonnan! A Matchboxokra jellemző, hogy még 40 éves koruk körül is minőséginek érződnek a műanyag alkatrészeik is. Na, ez nem! Majd a képeknél mutatom, hogy mire gondolok! A félpót matricázva van, amit alapvetően nem tartok ördögtől valónak, de a grafikán lehet dolgozhattak volna még kicsit.

Nem mondom, hogy rossz, de nem is feltétlenül a legszebb Convoy szerelvény, kicsit dolgozhattak volna még a grafikán. "Reithoffer Antik Körhintája".

Króm. Akkor még volt. #regenmindenjobbvolt

A White Rose szereti használni ezt a helyet, a normál Convoyokon nem annyira jellemző.

A félpót műanyagjának a színét nem annyira sikerült a pakk többi tagjának a színéhez igazítani. Az anyaga is sokkal gyatrább, mint amit a Convoyokon megszoktunk. Olcsóbbat kért volna a White Rose?

Láttatok már ilyen jellegű öntési hibát Matchboxon?! Mert én nem!

Mondjuk ez a motívum cuki!

Belül ahogy tükröződik, abban le lehetne forgatni a 80-as évek "űrhajós" videóklippjeinek a felét. A másik ilyen tárgy a négyszögletes sajt- és mindent is reszelő belseje. Szerintem tudjátok mire gondolok.

Van másik oldala is.

A szett.

Nincsenek megjegyzések: