2008/09/04

Amerikai tematikus 3 pack-ek: Nickelodeon – Go Diego Go II. UPDATE

Ha azt gondoltátok, hogy ma megússzátok azt a sikoltó kéjhömpölyt, amit az amerikai tematikus hármas csomagok látványa okoz, akkor nagyon-nagyot tévedtetek! Ismét Go Diego Go van terítéken, három újabb járművel!

Szégyen ide, vagy oda, a csomagban a legfelső darabról elképzelésem sincs, hogy mi a csuda lehet. Nem akarom felbontani ezeket a csomagokat, ezért nem tudom megnézni, hogy mi van az aljára írva, de gyanítom ez is valamilyen külsős cég bedolgozása révén lett Matchbox. Akinek van elképzelése, hogy mi a csuda ez, ne habozzon velem megosztani a tudást! Nos, a Ikarus 256 kolléga volt a leggyorsabb azok közül, akik ismerték ezt a dolgot és próbáltak segíteni. (Gábor, neked is köszi!) Tehát tőle tudom, hogy 2003-ban került be az 1-75 sorozatba, mint MB-26 Sport SUV és ahogy elnézem azóta csak különböző csomagokban bukkan csak fel. A második már elég nyilvánvaló, hogy mi: MB-6 Plymouth Prowler megdiégózva. A harmadik a sok pohos amerikai SUV közül az MB-62 Ford Expedition. Ezzel a lila színnel, a kék kutyával és a szürkéskék cicával olyan, mint a pacal mákkal, vagy a hurkazsíros nápolyi, esetleg mint a lekváros lecsó.

Lehet, ha gyerek lennék rápörögve a sorozatra, akkor tetszenének ezek a darabok, de nem vagyok se gyerek, se Go Diego Go rajongó, úgyhogy...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Prowler kéne...

Off: Köszi a képpel ellátott linket a blogomra. Majd, ha időm engedi, megcsinálom, ahogy nekem tetszik, aztán átküldöm...

Ikarus 256 írta...

pacal mákkal, hurkazsíros nápolyi? Nagyon undorító lehet, de igazad van. :-D
A felső autó a Hero City-s korszaknak köszönhető, és Sport SUV néven fut. Areh szerint 2002-ben jelent meg, de persze 2003-ból van az első modellje.
http://areh.de/HTML/Bas847.html

Sam. Joe írta...

Tommi: Ilyen festéssel? Akkor inkább egy Pikachu-s Cadillac Escalade! 8-) OK, várom!

Ikarus256: Köszi szépen, délután kijavítom a postot, csak most dolgozás van.

Névtelen írta...

Joe: mire való a lakkbenzin? :)

Sam. Joe írta...

LOL