2022/08/29

Matchbox Wild 5-Pack 1972 Ford Bronco 4x4 + Trailer Trawler 2019

A 3-as, 5-ös, sokas csomagokkal a legtöbbször az a baj, hogy mindegyikben van egy-két vonzó jármű és rossz esetben többségben vannak az egyáltalán nem vonzó, akár „én ezért egy fillért sem adok” holmik. Közben meg az árazásuk mostanában olyan, hogy sokkal rosszabbra jön ki az egy darabra vetített ár, mintha szólóban vásárolná meg őket az ember, igaz előfordul, hogy a festésük cserébe egyedi. Ha az embernek mázlija van, akkor aztán börzén talál ilyen pakkokból szólóban járműveket, „jóárasítva”. Ebben az esetben pont ez történt.

A 2019-es, Vadon nevű pakkban – majd lásd alább – három olyan jármű van, ami számomra vonzó. Ebben a postban rögtön kettőt is megmutatok.

Mindkettővel foglalkoztunk már, 72-es Ford Bronco ügyekben innen érdemes visszafelé kattintgatni, porsche kolléga pedig ebben a postban foglalkozott behatóan a Trailer Trawlerrel.

Úgyhogy nincs más hátra, lássuk a medvét!

Jó a motívum, jók a színek, nagyon jól kiegészítik egymást, szerintem telitalálat.

Arrow-Flint Camp, ami valami olyasmit tesz, hogy "kőnyilhegy tábor" - már ha jól értem, azért komolyabb összeget nem mernék rátenni, bár a logó is erre utal.

Az eleje - mivel az alváz műanyagjából van - kevésbé látványos, mint...

...a hátulja.

Egész jópofa túlélőkészlet, az külön tetszik, hogy a...

...csónak műanyag alkatrésze nem szimmetrikus.

Szét lehet őket szedni és akkor így néznek ki.

"Kőnyílhegy tábor. Íjjászat, gyalogtúrázás, úszás, lovaglás és egyebek." Nem hangzik rosszul. A rendszámot nagyon könnyű félreérteni valami közepesen csúnyának, de ez egy családbarát blog, nem csomagolom ki, hogy mire gondolok.

2019 MBX Wild 5-pack, NRFB. (Fotó: eBay)

Nincsenek megjegyzések: