2021/07/02

Átalakítás: Matchbox MB-20 Police Patrol (Range Rover) Camel Trophy Rescue

Az első BBC adás kapcsán hosszasan méltattam a csatorna pontifex maximusának, Andrásnak azt a jó szokását, hogy komplett körítést kreál a művei köré. Már akkor is említettem, hogy az ilyesmi nem példa nélküli, de semmiképp nem gyakori. Szeretném bepótolni egy hatéves (atyaég!) restanciámat és egy eredeti Játékdoki művet bemutatni.

Rendőrségi járőr
Régi szokásunk, hogy mindig foglalkozunk valamelyest az eredeti járművel – aztán csak linkeket helyezünk el arra a postra, ha ismét szóba kerül. Most sok-az-egyben, ilyen visszamutató linkekkel tudnám le ezt és a módosítatlan Matchbox verziókat is.

A premier-, a leggyakoribb- és több, nem annyira gyakori-, sőt ritka verziót itt leltek meg. A teljességében valószínűtlen, „létezhetetlen, hogy ilyen létezett”, japán rendőrségi festésű változat itt terül el. A hazai gyártású Matchboxokkal iszonyú rosszul állok, de pont a Police Patrolból dédelgetek egyet, amúgy óriási kedvencem, vitrinben lakik és Tomminak köszönhetem, hogy van.

Egy eredeti Játékdoki
Remélem nem csak az utókor ismeri fel majd a kisautó felújítók és átalakítók nagyságát, így nincs messze az az idő, amikor egy eredeti Andrew0807, BBC, Játékdoki, porsche kisautó annyira megbecsült lesz mint egy Monet festmény – és dől majd a nagy money. Én aukciós házat tervezek ekkor nyitni, „Guruló Galeri... izé... Galery” néven, hülye selyemsálat fogok hordani és olyan nagyképű leszek, hogy néha magammal sem állok majd szóba!

Oké, a viccet félretéve: Nagyra értékelem az ügyességet és az ötleteket és ebben a darabban van mind a kettőből bőven, a csomagolásra is kiterjesztve. És valóban nagyon szégyellem, hogy ennyi ideig nem mutattam be. Marci, ez úton is nagyon köszönöm!


Kivételesen a hátlappal kezdeném, hiszen Játékdoki remekül összefoglalta, hogy mi is az a Camel Trophy.

Nózi.

NRFB, egyedi csomagolásban.

Az ötlet legalább annyira jó, mint a megvalósítás.

Ezek a matricák a valóságban annyira aprók, hogy elképzelésem sincs, hogy Játékdoki hogy tudta felhelyezni őket!

Nincsenek megjegyzések: