2009/07/07

Illegális magyar Matchbox kópiák - Illegal Hungarian Matchbox copies – F1 Racer aka. Ferrari F1 Modell

Charlie Mack írja valahol, hogy „számos illegális Matchbox kópia készült Magyarországon, változatos minőségben”. Én ezen felháborodtam, mondván, hogy „alig 1-2 ilyen volt, miről beszél ez az ember”. Be kell lássam, hogy igaza volt, én voltam tájékozatlan.


Andrew0807 jóvoltából egy újabb, egyértelmű Matchbox kópiát mutathatok be, az alig pár posttal ezelőtt tárgyalt MB-06 F1 Racing Car-ét. Beszéljenek a képek!


Charlie Mack mentions somewhere „there are numerous illegal Matchbox copies have been made in Hungary, in various quality”. I was mad about that remark. “There was only one or two such, what is he talking about?” Now I have to see, he was right, I was uninformed.


Andrew0807 contributed – again – photos of an obvious Matchbox copy, of the MB-06 F1 Racing Car, which I was wrote about only a few post before. Let the pictures talk for themselves!


Az eredeti (roncsa) balra, a hamisítvány jobbra.
The (wreck of the) original is on the left, the fake is on the right.

Csak a hátsó kerék segít a képen azonosítani a hamisítványt. Nem tehetek róla, de engem ez a kerék a Blue Flame rakétaautón láthatóra emlékeztet.

Only the rear wheel helps to identify the fake. I can't help about it, but the rear wheel reminds me to the one which is on the Blue Flame land speed record rocket car.

Ezzel a szegénnyel csúnyán elbántak...
Someone badly beaten this one...
Az F1 Racer-ből Ferrari F1 lett. A gyártó pedig ugyanaz, mint a VW Golf GTI-jé.
The F1 Racer turned to Ferrari F1. The manufacturer is the same as of the VW Golf GTI's.

5 megjegyzés:

porsche írta...

A szaki egyszerűbbnek találta felnagyítani az első kereket mint lemásolni a hátsót:)

Andrew0807 írta...

Bocsánatot kérek az állapotáért.Egyszer azzal szórakoztam másodikosként hogy minél magasabbra dobjam föl.És hát nem sikerült elkapnom.

Sam. Joe írta...

Ugyan már! A gyerek az ilyen!

Stipistop Misi írta...

Helo. Könyörgöm: egy emailcímet a left sidebar-ba tegyél ki, mert szerintem sokan írnának neked emailt, de nem tudnak. Soha nem értettem, hogy miért nincs kint ezeken a blogspot oldalakon a szerző emailcíme.

Azért írok, mert találtam egy oldalt, és eszembe jutottál. Nem medzsó hanem Hotwheels, de nagyon fogyasztható a tartalom, szerintem szeretni fogod: http://hotwheels.tumblr.com/

Helo,
Misi

Sam. Joe írta...

Köszi a linket, ez az oldal tényleg klassz. Emilcím spam és paranoia okokból nincs, de a kommentek áthidalják a problémát. ;-)