2009/07/12

Matchbox 2009 Best of British: Land Rover Defender 110

A Matchboxnál igyekeznek minden létező bőrt lehántani az 1997-es, MB-55 Land Rover Defender 110-ről. Tulajdonképpen teljes joggal, hiszen egy kimondottan jól sikerült darabról van szó, csak... Félek, hogy ezzel teljesen elcsépeltté teszik szegényt, hiszen annyi verzióban láttuk már! Volt már fehér és piros sivatagi racsingfestéssel, volt metálzöld, volt barna még sivatagibb, még racsingabb festéssel, és volt kanárisárga is. Ehhez jön még hozzá ez a mostani, fekete és van még egy szürke is, amit későbbre tartogatok. Kedves Mattel! Szerintem ennyi elég lesz most nekünk egy darabig, vagy tessenek vele valami nagyon izgalmas dolgot csinálni – mondjuk kapjon vonóhorgot és mögé valami izgalmas vontatmányt –, vagy tessenek jegelni egy picit, jó?

A mostani példány érdekessége, hogy ezen is felbukkan a D.E.R. motívum. Ezt már láthattuk a Merci közvetítőkocsin, és a fentebb már linkelt MB-70-es barna változaton is. Hogy egy sivatagi versenyen indítani akart autót kinek jut eszébe feketére festeni? Azt inkább most ne firtassuk! A küszöbökre és a hátsó fertályra festett, koptató fémlap imitáció viszont kifejezetten jópofa. Arra viszont odafigyelhettek volna, hogy ne ugyanazt a rajtszámot kapja, mint a barna.

Nem akarom folyton a „BoB lehúzás” nótát ismételni, de sokkal jobban szeretném a homok borította kerekű, barna MB-70-et BoB-nek. Ez a fekete nem rossz, csinos, de a sima 1-75-ökhöz képest minimális extrát nyújt csak.


Matchbox 2009 Best of British: Land Rover Defender 110, NRFB.
Fekete autót fotózni a csillogó blisterben kiszúrás.
Tegye fel a kezét, aki fekete autóval indulna a sivatagba!
A pótkeréktartó simán elviselne valamilyen festést. Így olyan, mintha elfelejtették volna lefesteni.
Ez porsche példánya, melyet tulajdonosa természetes közegébe helyezve fotózott le.
Valami zseni lefestette a tetőcsomagtartóban található dolgokat.
Már volt egy Land Rover Defender 110, 22-es rajtszámmal.

8 megjegyzés:

porsche írta...

Én a fehér verzió pótkeréktakaróján megtalálható Land Rover logót hiányolom a többiről, ezen is enyhíthetné a szürkeségét.

RÁJEN írta...

Nekem is ez a fekete és az említett szürke amerikai van meg, annak jobbak a kerekei. De jogos a taps, ennyi bőven elég. Már rég' rájöttem, hogy elég lenne mindenből egy fekete, egy ezüst és egy rendőr, aztán az ilyen-olyan best of és sf sorozatokba pakolhatnának még fehéret és pirosat, oszt' jónapot!

Zsizso írta...

Szürke? Kelllll! Még Barbie-rózsaszínben is tetszene! A fehéret nagyon irigylem tőled...

dancergee írta...

szerintem szép.
én vezettem ilyent, elég szűkös szegényke :)

PMGabi írta...

Üdv Zsizso!
Parancsod számomra kívánság! :)))

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.carprices24.com/cars/land-rover/pink-panther/Pink_panther4.jpg&imgrefurl=http://www.carprices24.com/new-cars/sas-pink-panther-land-rover-top-100-sexiest-car-rank-84/&h=282&w=450&sz=17&tbnid=p9mPGJHy-VFBYM:&tbnh=80&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dland%2Brover%2Bpink&hl=hu&usg=__0VpkTd1Q9TJoutbfhF9bdcee59w=&ei=Pn5bSte-JdSF-QbfkpWBCQ&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image


http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.tuningfever.fr/pics-med-9910-351890-pink-land-rover-range-supercharged-series-iii-l322.jpg&imgrefurl=http://www.tuningfever.fr/fr/pics/cat-118-land-rover/pic-351890-pink-land-rover-range-supercharged-series-iii-l322.php&h=311&w=400&sz=23&tbnid=ASN8aegixAhQYM:&tbnh=96&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dland%2Brover%2Bpink&hl=hu&usg=__1DzT0ucreY2YAGT11afWRDHREXU=&ei=Pn5bSte-JdSF-QbfkpWBCQ&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image

Zsizso írta...

:)

Ikarus 256 írta...

A pótkereket, a tetőn a csomagokat és a hátsó lámpákat is ki kellett volna festeni, ha már ennyit adtunk érte.

Porsche: Jól mutat természetes közegben a Defendered. ;-)

Sam. Joe írta...

Az egy jó kis feljavítási projekt lehetne és nem kell hozzá a drága BoB kiindulási alapnak. Igen, ez egy célzás akart lenni. ;-)