2009/07/29

Vasárnap börze! - UPDATE

Amint tudjátok, a Váci úti Autómodell Börze megszűnt, de szerencsére sikerült neki új helyet találni. Az új helyszín: Budapest XIV. Öv utca 210 Mega Pub étterem (Erzsébet Királyné útja-Öv utca sarok, bejárat az Öv utcából). Az első időpont augusztus 2 - tehát most vasárnap -, 9-14 óra között, melyre a belépés ingyenes. Idén ezen kívül még két időpontban lesz, szeptember 13-án és november 8-án. Az új helyszínen 700 négyzetméter alapterület várja az eladókat és a látogatókat, büfé, parkolási lehetőség van. További információt kérni és asztalt foglalni a 06-20-92-63-146-os telefonszámon Hajdú Viktornál vagy a wrcviktor@freemail.hu e-mail címen lehet!

UPDATE:
Ne haragudjatok, de egészen biztos, hogy nem tudok menni a börzére, mert tegnap teljesen váratlanul meg kellett műteni a szemem, a monitor nézése is nagyon nehezemre esik, annyira fényérzékeny. Ezért lassulnak itt le a dolgok most egy kicsit. Bocs! Sam. Joe

10 megjegyzés:

Andrew0807 írta...

Viszem neked a humweet joe!

Andrew0807 írta...

Bazz.
Jobbulást kívánok.

RÁJEN írta...

Jobbulást, öreg harcos!

AB FLIRT írta...

Jobbulást kívánok.

PMGabi írta...

Gyógyulgassál akkor!
Majd elmeséljük milyen volt!
Jó egészséget!

Sam. Joe írta...

Köszi szépen mindenkinek, igyekszem hamar összerántani magam. Minden nappal jobb egy kicsit, egyre kevésbé fényérzékeny.

Andrew0807 írta...

Nyugi nekem kb 5%-kal kellett volna nagyobbat rúgnom hogy eltörjem a lábamujját.Így csak nehezemre esik járni.De a börzére megyek ;)

Andrew0807 írta...

Előbbi hozzászólásom lényege.
Én úgy hiszem ha valakivel valami nagyon rossz dolog történik ellensúlyozza egy nagyon jó dolog.
Velem már többször is megesett ez.

Ikarus 256 írta...

Szép! Én nyaralgatok, itt meg történnek az események. Örülök, hogy végül sikerült összehozni a börzét, annak már kevésbé, hogy lemaradtam róla ismét.
Azt hittem mire hazaérek millió postot kell olvasnom, de így már értem a magyarázatot. Jobbulást!

Névtelen írta...

Bocsi, csak ez a post valahogy kimaradt...... Jobbulást!