2023/10/16

Hot Wheels Shelby Cobra 427 S/C 2022

Még mindig meg tud lepni, hogy néha a Hot Wheels egy-egy öntvényt milyen sokáig használ. Ez is ilyen, mikor ezeket a sorokat írom, pont 23 éve debütált.

Hot Wheels Cobra ügyekben jól állunk. Szerepelt már nálunk az 1983-as premierváltozat egy felújítás kapcsán, amikor is a hiányzó belteret és szélvédőt egy 2010-es donor segítségével pótolta porsche kolléga. A legendás Larry Wood tervezte öntvényből elképesztő számú változat készült, Hot Wheels szokáshoz híven a nagyon kívánatos és a borzasztó csicsás közt mindenféle kivitelben. Mi két, 2010-ből származót is bemutattunk, egy utcai verziót – olyat ami a premiermodellhez donorként is használva lett – és egy versenyfestésűt, ami egy Cobrán teljesen indokolt.

A világ legcukibb autószexualitási fotója: apáca Shelby Cobra replikált csodál. Sajnos a forrás kideríthetetlen, a Flickeren tucatnyi-, a Facebookon végtelen számú helyen lelhető fel.

Amit ebben a postban láthattok is valami ilyesmi, esetleg Hot Wheels promóciós jármű. A 2022-es mainline-ból való. Ugyanebben az évben egy kék alapszínű változat is megjelent ugyanezzel a motívummal. 2020-ban változtattak az öntvényen, már nem nyitható a motorháztető és így nyilván motorblokk sincs már benne. Igen, #regenmindenjobbvolt

Idén is jelent meg változata, ez ZAMAC tematikájú, Wal Mart exkluzív multipakkban szerepel – sejthetitek milyen egyszerű és olcsó lenne beszerezni.

Már nem nyílik a motorházteteje, de még mindig veszedelmesen klassz ez az öntvény!

A "godzsár" sztorit már meséltem.

Ha akarom verseny-, ha akarom promóciós autó.

Kifestve nincsenek, de fémből megvannak a hátsó akszesszoárok.

Eeegen... Az ott pizza.

Nincsenek megjegyzések: