2012/10/01

Matchboxon kívüliek: Hot Wheels 2005 #160 - Shelby Cobra 427 S/C

Nagyon könnyű dolgom van, hiszen a Shelby Cobra mibenlétét már tisztáztuk egy Matchbox értelmezés kapcsán. Mi több, a Hot Wheels Cobrákról is volt már szó egy 2010-es verzió kapcsán. Sőt, még egy gyerekkori gyűjteményből való, kibelezett belterű 1983-as premierdarab felújítását is sikerült bemutatnuk, ami egy 2010-es változat feláldozásával sikerülhetett.

Nos, mára egy 2005-ös kiadású, versenyfestésű verziót tartogatok. Különösen sok minden újat nem tudok elmondani róla a fentiek után, csak azt, hogy szerintem szép és nem tudtam ellenállni neki.

 Racsingfestés, de egy Cobrán nem fáj. Az olyan.
 Nem tudom, hogy még mi alatt mutatnának jól ezek a kerekek, de itt hajlamos vagyok szépnek látni őket.
 Nyitható motortér, benne fém motorblokk, de az utastér meglehetősen elnagyolt...
 ...és a kormány is csak egy pizza.

8 megjegyzés:

Makai Márk írta...

Szia!
Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet kapni T-Hunt Hot Wheels-eket mert én is nagy kisautó-rajongó vagyok te ha bemegyek bármelyik nagy áruházba sosem találok :(

Egyébként nagyon jó ez az oldal, ha nem bánjátok többször is kommentálom majd a dolgokat meg úgy szeretnék bekapcsolódni ebbe a környezetbe, összeismerkedni veletek, stb. ;)

Sam. Joe írta...

Ezt hívják 1 millió dolláros kérdésnek. 8-) Ha biztosra akarsz menni T-Hunt ügyben, akkor az eBay-en tudsz venni, amúgy marad a - nomen est omen - a vadászat.

Viktor írta...

Tetszik, tetszik, bár szerintem rakhattak volna alá más kereket, és azzal sokkal jobb lenne. Szerintem. A festés viszont tényleg jó. Kérdés: Milyen autó áll a hátérben a képen?

Sam. Joe írta...

Viktor: Az lesz a következő, ha lesz végre egy kis időm.

Viktor írta...

Rendben van már alig várom, bár innen bell air- tűnik. :-)

Viktor írta...

Rendben van már alig várom, bár innen bell air- tűnik. :-)

Sam. Joe írta...

Meleg-meleg... 8-)

Unknown írta...

Szerintem egy chevy nomad ;)