2024/03/13

Matchbox TC-04 Team Convoy TNT Ipec Volvo Container Truck

A Volvo Container Truck függőségem nem érdemel újabb meaculpázást, ámde ott a brit tudósok támogatása és erőfeszítései NÉLKÜL kifejlesztett Bubba-Gump lista az előzményekről!

Jelen post tárgya két okból is különleges: Egyfelől ezzel kifutottam az eddig nem publikált Volvo Container Truck készletből. Ez nem annyira különleges esemény, évek teltek el a blogon új változat megjelenése nélkül, az utolsó pár évben indítottam szőnyegbombázást velük, hogy teljen a vitrin a barlangomban – sikerült, megtelt, országomat egy újabb Livarnoért!

Ami miatt viszont tényleg érdekesebb és picit ritkább, hogy legjobb tudomásom szerint ezzel a motívummal csak a (talán) 1988-as, Team Convoy TC-04-ben volt, egy ugyanilyen motívumot viselő, DAF Container truck társaságában – lásd alább. Olyanom sajnos nincs, pedig ez szólóban is létezett, mint CY-25, tehát a Volvo beszerzése nagyobb sportértékkel bír, de hát a gyűjtés egy ilyen műfaj.

Ismerős "arc". Nem tudok vele betelni, nekem gyerekként beégett, mint a legmenőbb Hungarocamion nyerges.

Az ajtón festve van a cégnév és a narancssárga csík...

...a konténeren matricázva. Nem tehetek róla, de amikor meglátom, mindig elkezdik húzni a kis manók a fejemben az AC/DC-től a T.N.T.-t! Ami azért gáz, mert közel sem a legjobb nótájuk.

Nem molesztáltam, de úgyis tudjátok, hogy ki lehet nyitni ezeket az ajtókat.

Amennyire én tudom, a Volvo csak ebben a szettben volt. A DAF volt szólóban is. Dolgozom a "családegyesítésen!" (Kép: eBay.com)

Nincsenek megjegyzések: