2024/03/01

Hot Wheels Lotus Espirt S1

Újabb, szerintem a Hot Wheels komfortzónáján kívül eső kisautót mutatok, ami hozzá még remekül is sikerült!

A helyzet az, hogy Lotus Esprit S1 típusismertetővel jól állunk, mert egy későbbi változata okán megkerülhetetlen volt. Javaslom kattintsatok át ide, hogy képbe kerüljetek, aztán kattintsatok tovább, mert James Bond ügyekben is képbe kell kerüljetek!

E post tárgya 2015-ben kerül be a Hot Wheels kínálatába és azóta is rendületlenül használják a – mostanra már kedvenc HW designeremmé avanzsált, isten nyugosztalja – Ryu Asada készítette öntvényt. Ez tényleg S1 és így teljes értékű James Bond jármű, nem véletlenül nem egy Spy Who Loved Me (A Kém Aki Szeretett Engem) tematikájú kiadása is van. Cirka 16 különböző változata jelent meg, mainline-ban, speciális kiadásban, multipakkban. Mindegyiket vonzónak találom – a fehéreket különösen, függetlenül attól, hogy kedvenc kémünk szolgálati autója, vagy sem. Semelyiken nincs semmiféle „hotvílszes” túlzás – akár Matchbox is lehetne. Igazából ez a legcsicsásabb kivitele, ami egy 2023-as multipakkban volt exkluzív festés és ez sem rossz, sőt! Az öntvény 2024-ben is használatban marad, ismét multipakkba várható, úgy hírlik ezüst-metál színben ami szintén multipakk exkluzív festés lesz. (Iniciálé kép: Hot Wheels)

A fényképezőgépem utálta a feketét, a telefonom csak nem annyira szereti.

Rengeteg változata jelent meg 2015 óta és ez a legcsicsásabb mind közül! Akár Matchbox is lehetne.

Vágyom egy fehér változatát, de ez a fekete is nagyon tetszik. A szürke felnik jól állnak nekik, a két csík nekem tényleg csak ici-picit "melegítőnadrágos", de nem nevezném rossznak, sőt!

Az Esprit felirat a nem is tudom hogy B, vagy C-oszlopon nekem tetszik.

Egészen váratlanul ért, hogy a hátulja ennyire részletes festést kapott! A rendszámot nem igazán tudom mire vélni. A ti tippetek pont annyira jó, mint az enyém, de mivel "A Kém Aki Szeretett Engem" 1977-ben jött ki, arra való utalásnak sejtem.

Nincsenek megjegyzések: