2023/08/20

Matchbox CY-206 Convoy Action Pack British Telecom – Peterbilt Tracking Vehicle

Végül és utolsó a sorban a pakk legnagyobb és legimpozánsabb darabja, mely szintén nincs előzmény nélkül a blogon. CY-206 ügyekben tessenek kedves lenni a címkefelhőben kattintani, Peterbilt 379-el pedig olyannyira van tele még a padlás is, hogy bőven elég ha ebben az ügyben is a címkefelhőben kattintotok. A Tracking Vehicle sincs előzmények nélkül. A normál Convoy sorozatban CY-15-ként a NASA radar-jármű debütál 1985-ben. Ami ebben a postban szerepel és kizárólag erre a csomagra jellemző festésű, az a NASA járgány és a TV News Truck közé ékelődik be az időrend sorrendjében, amit a Commando Strike Team festésű kivitel követ. (Mental note: ez utóbbi kettő megérdemel egy rendes postot, főleg hogy a tévés közvetítőkocsiból lett bontottam is.)

Sajnos az én példányom vontatója ennyire hibásan van összerakva!

Szét kéne fúrni és újra összerakni, de ezt nem szeretném.

Ez még akkoriból sikerült gyári hibásra, amikor az ilyesmi még leginkább ritkaság számba ment és külön kaszt volt a "factory error" gyűjtőké.

"Vezérlő / Ellenőrző Egység"

Közel sincs meg minden verzió belőle, ezért nem tudom empirikus úton ellenőrizni, de hirtelen most nem rémlik másik Tracking Vehicle félpót, aminek a hátuljára került extra nyomat!

Nincsenek megjegyzések: