2023/08/11

Matchbox Super Color Changers Ford LTD

„Ez történt az előző részekben”: A Super Color Changersről ezekben a postokban írtunk. A Ford LTD postok pedig itt vannak összegyűjtve egy kupacba.

Amit ebben a bejegyzésben láthattok, az a kettő összessége. A motívum a premiermodellé, de a fehér alapszín helyett van a színváltó, ami... Valami elképesztően ronda szobahőmérsékleten, hidegen és forrón is! Hogy milyen színű? Hát... Izé... Hidegen talán a barnának egy igen rút árnyalata, szobahőmérsékleten randa mályva, forrón meg olyan naptól besárgult fehér. Szóval semmilyen hőmérsékleten sem szép!

Elnézést kérek, hogy nem egységesek a fotók, de szobahőmérsékletű, hűtött és hevített állapotait nem tudtam egy napon produkálni. Igazából nem is akartam, nem gondolom, hogy a -20 és +60 gyors egymásutánban ne viselné meg.

Pro tipp: Ne az ötéves lányod előtt fotózz Color Changerst, mert utána hosszasan kell magyaráznod, hogy nem tudod megcsinálni ezt a színváltó trükköt a hercegnő babáival!

Kezdjük a szobahőmérsékletű állapotával! A króm klassz, az alapszíne nem az.

Eddig ez a legrosszabb állapotú LTD-m. Más szögből sem áll neki jól ez a szín.

A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért oldalról mutatom a színeit. Tehát ez a szoba-, pontosabban környezeti hőmérsékleti színe.

-20 Celsius környékén ilyen. Inge a hűtőgépünk, kiírja, hogy hány fok van a mélyhűtőjében és benne időzött hosszasabban a kép elkészülte előtt.

Ez pedig az igen felhevített állapota. Szerintem olyan 50-60 fok körül lehetett - amennyit a hajszárító tud, annyi.

Nincsenek megjegyzések: