2010/11/25

Matchbox MB-08 1975 Chevy Stepside Pickup

Az idén megjelent, farmos témát felölelő pakkból már mutattam a traktort és a rovarirtó verdát, mostani páciensem is innen származik - a címben levő számozás a premier verzióra utal. Szinte elengedhetetlen kelléke egy farmnak egy kisteherautó, ott - is - igazán hasznos segéd. Ezt a célt jelen esetben egy 1975 Chevy Stepside Pickup látja el, a Bros Farms színeiben. Az eddig bemutatott példányokkal egyetemben ez is nagyon tetszik, jól megy hozzá az egyszerű dekoráció. A belső tér a már jól megszokott barna színt kapta - gondolom a plató fa burkolata miatt - és a kerekek is a már megszokott, jól eltalált, univerzális fajtából valóak.

Nincsen farm pickup nélkül
Szinte minden dekoráció jól áll neki

5 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

Szép ez a Chevy, és a Ford meg a terepjáró is tetszene, csak az a rovarirtós járgány ne lett volna benne. Legjobban az bánt, hogy Farm szett és nincs mit a traktor után akasztani!
A Mattel most kicsit javulni látszik amúgy e téren a korábbi baklövéseihez képest (pl. a sószóróautót elnevezi vetőgépnek...), mert a Real Working Rigs sorozatban megjelent egy Case traktor idén (igaz fiktív néven), és most kiadott egy Case kombájnt is a Matchbox, ez igazi nevén.
http://www.mbxforum.com/01-News/061-PConvoys/jnp1350013121.jpg

porsche írta...

Egyetértek, a rovarirtós verdát magam is tudnám belőle nélkülözni.
A friss Rigs sorból nekem az autómentő, meg a hókotró jön be, bár tudom neked a farm téma személyesen is érin, engem meg csak a Landwirtschaft Simulator okán.

Ikarus 256 írta...

Úgyis érint. :-)

pittlaren írta...

Khmmm... Stepside/Porsche vonalon:

http://cgi.ebay.com/2010-Mtchbx-All-Exclusive-10-Pack-D-EXCLUSIVE-EDITION-/270664935757?pt=Diecast_Vehicles&hash=item3f04e3294d

porsche írta...

Köszi, már láttam azt a pakkot, kéne is piszkosul.