2010/07/03

Matchbox Stars of Cars - 2006 Ford Transit Van

Talán a Chevy Van-ak is köszönhető, hogy érzek egy kis vonzalmat a dobozos kis áruszállítók iránt. A Matchbox kínálatában szép számmal találunk is ilyeneket, mint például ez a 2006-os Ford Transit is, ami nem először szerepel már nálunk. Ez a darab a 2007-es Stars of Cars sorozat részét képezi, aminek a legfőbb vonzereje az oldalán található dekoráció. Valamilyen oknál fogva, nekem igen tetszenek azok a járgányok, amin szerepel a Matchbox logó, jelen esetben is ez a fő motívum, tulajdonképpen megalkották saját céges autójukat. Korábban már láthattuk, hogy hiába nem a sima 1-75-ös sorozatban kapott helyet, az eleje és a hátulja hanyagolva van tamponnyomás ügyileg. Arra viszont ügyeltek, ha már a németeknek szánt szériáról van szó, akkor német feliratot tegyenek az autó oldalára.

Szeretni való részlet az első lámpa megvalósítása
"Sofőröket keresünk! www.matchbox.com". Poén lenne, csak ne lenne olyan bűn rossz az oldal...
Szeretem a Matchbox logós matchboxokat
Matchbox Stars of Cars - Ford Transit Van, NRFB

3 megjegyzés:

Andrew0807 írta...

Nekem is gyengéim az ilyen autók.

pittlaren írta...

Csatlakozom. van valami ellenállhatatlan, a "matchbox" feliratot magukon hordó matchboxokban:-) A piros Chevy Van az etalon számomra, ezen a téren.

Gábor írta...

Igen, jók is azok. Nálam épp ez a Tranyó a non plus ultra. Fantasztikusan néz ki csomagolva, mert teljesen harmonizál az autó a biszter színeivel. Ezért is lóg belőle két tucatnyi a falamon :)