2010/07/08

A szörnyeteg

A Vatera még mindig meg tud lepni, bár azon az embercsoporton, amely a padláson/lomispiacon/homokozóban/kukában talált szemétért - a Záray-Vámosi kazettától kezdve (a szalag szakadt), a törött vázán át (egy marék cserép) a céllövöldésnél lőhető, kétpálcás plüssnyusziig (mindkét gombszem hiányzik, konkrétan büdös) - képes pénzt kérni, már egyáltalán nincs min csodálkozni.

Tudjátok mit? Játsszunk! A kérdés az, hogy az alábbi szörnyeteghez összesen hány donor adta alkatrészeit. Aki meg is tudja nevezni őket, az az igazi győztes. (Pici segítség: a háromból kettő már szerepelt itt.)

Szupergáz.
Egy kis segítség, mert a fenti kérdés nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

5 megjegyzés:

Andrew0807 írta...

Az eleje egy Scania T142 A shell tanker festéssel.
A piros petrol tanker rész Egy tp-2-es convoy része.

A tanker rész a harmadik egy Cy-7-es Peterblit része.

Legalábbis azt hiszem.

Sam. Joe írta...

És milyen jól hiszed!!! Ott a pont!

Andrew0807 írta...

Wow!Köszi :P

Névtelen írta...

Ez Vaterás holmi? Akkor én sem vagyok meglepve, ott a cuccok legalább úgy négyötöde lom, vagy kutya szájából kirángatott kacat! És még rendesebb börzére, tehát nem Verseny utca meg ilyenek is kijárnak emberek lomokkal! Én csak a fejem csóválom, hogy ilyen helyen mit remélnek?! Igaz akadhat egy-két "buhera-mester" akik esetleg vesznek ilyesmit ha épp ott vannak, de bankot biztos nem robbantanak velük sem, pláne olyan árakon amiken ezeket kínálgatni szokták!
Persze értem én, szegény - azaz magyar - ember vízzel főz, de valahol azért mégiscsak bosszantó, hogy komolyan baleknak nézik az embereket, és egy - persze jóléti - Ebayhez képest nálunk ilyen szarok teszik ki a kereskedelem nagy részét! Szomorú!

Sam. Joe írta...

A kép a Vateráról van - mint a rajta lévő logo is mutatja - de persze nem vettem meg.