2010/07/01

Matchbox CY-03 Premiere Collection – Kenworth W900 Aerodyne Double Container Truck

Annyira régen volt már itt Convoy, hogy az idejét sem tudom. Ezért itt az ideje egy igazán szép, a szívemnek sok szempontból kedves darab bemutatásának!

A Matchbox Premiere Collection maga a totális káosz, nagyon kéne már a Charlie Mack biblia frissítése, hogy helyre tegye ezt az egészet. A legjobb tudomásom szerint ez a szerelvény 1996-os kiadású és a PC-n belül a „Rigs” (kb. a kamionok becézve) sorozat első eresztéséből való.

A Kenworth W900-as vontatót nem hiszem, hogy be kell mutatnom az oldal hűséges látogatóinak. Ha mégis, akkor tessenek kedves lenni erre a linkre klattyintani, ahol az 1982-es Convoy premiersorozat apropóján alaposan ki lett vesézve. A játékszer Convoyokhoz képest az extrák nyilvánvalóak: gumi kerekek krómfelniken, krómozott visszapillantó tükrök és az ablakkeretek ezüst festékkel kihúzva. Ami nem látszik a képről, hogy a hűtőrács és a króm lökhárító is kapott bőven festést, nagyjából mint Arehnél ez a példány. Azért annyira jó lenne, ha a Mattelnél néha megnéznék, hogy 10-15 éve miket csomagoltak spéci kiadásokba, mert ez bizony nagyon rendben van!

A vontatmány az unalomig ismert flatbed trailer, persze az is gumi kerekekkel és festett, „oldalsó fénysorral” feldobva. A rajta lévő fekete, Matchbox logós konténerek pedig teljesen egyediek, csak erre a modellre jellemzőek.

A csomagolásról készül fotókból egyértelmű, hogy ez miért fog örök életére NRFB maradni nálam.

Matchbox CY-03 Premiere Collection – Kenworth W900 Aerodyne Double Container Truck, NRFB.
A mostani spéci sorozatok össze sem hasonlíthatóak a 15 évvel ezelőttiekkel. Sajnos.

Nincsenek megjegyzések: