2008/11/25

Matchbox MB-31 Lincoln Continental - UPDATE

Olyankor jövök rá, hogy a Matchbox Memories-t nem tegnap óta csinálom, mint az ilyen esetek is. Először 2006 november elején írtam ennek az autónak a vékony Superfast kerekű verziójáról, most meg 2008 november vége van. Atyaég! Az akkor leírtakhoz mit tudok hozzátenni? (Már azon túl, hogy lecseréltem a YouTube-os videót egy másikra, mivel amit eredetileg linkeltem, már törölték. A fene vigye, hogy ebből meg pont a főcím hiányzik, de legalább Eloise van benne bőven.) A frissen beszerzett, kicsit megviselt regular wheel változatról készült képeket, Areh Lincoln kollekciójára egy linket, meg pár saját készítésű képet, melyeken eredeti élőhelyén, San Franciscóban figyelhető meg.

Matchbox MB-31 Lincoln Continental regular wheel.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a regular wheel modellek és ez a régi benzinkút jól állnak egymásnak?
Nyitható csomagtartó. Ilyet mostanában nem fogunk látni egy új modellen.
Kiszívta a nap, a karosszéria elemeiből nincs kettő, aminek egyforma lenne a színe, mégis üt. A fehér falú gumik és a dísztárcsák megléte persze sokat dob rajta.
Ki ne húzódna le a szélső sávba, ha egy ilyen orr jelenne meg a visszapillantójában? De persze egy ilyen géppel nem jaszkarizni kell, hanem krúzolni. Hú, de kipróbálnám!

8 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

Gyönyörű! Illik az alkalomhoz, a 200. 2008-ban íródott posztodhoz.;-)

Névtelen írta...

Szép járgány. Nekem Hot Wheels-féle van, metálbordó. Az is ütős szerintem.

Amúgy a jaszkarizás egy sz, ha jól tudom, és nem kettő, ahogy Te írtad a bejegyzésed végén.

Névtelen írta...

Jaja! Én is kipróbálnám, ezek voltak az igazi vasak!
Mondjuk nálam a regular-k nem játszanak, olyanom nem volt régen sem, most sincsenek. De van ez superfastban is. Az épület meg persze, h megy hozzá, kortársak:-)

Névtelen írta...

A kút és a kocsi passzol egymáshoz. Én is kipróbálnák egy ilyen vasat. Olyan világoszöld verzióm majdnem lett, csomagtértető nélküli volt, csinálni kellett volna rá, és 499Ft. Lehet, hogy megérte, de végül is nem vettem meg.

Sam. Joe írta...

Tommi: A korrektorunk szerint nincs olyan szó, hogy jaszkarizni, úgyhogy az írásmódja innentől az írásmódja szabadon választott. 8-) Nekem meg lövésem sincs, hogy mi a helyes írásmód.

Mindenki: Szééép, naaaagy dög!

Névtelen írta...

Ha nincs olyan szó, akkor tényleg szabadon választott az írásmód... de akárhol láttam eddig, mindenhol egy sz-el volt... Azért írtam.

Sam. Joe írta...

Kijavítottam egy szöre, de aztán karácsonyig most már semmi kérés! 8-))))

Névtelen írta...

off: Ajánlom figyelmetekbe:
http://jdmikediecast.blogspot.com/