2008/11/06

Matchbox MB-01 '68 Citroen DS - UPDATE

Végre sikerült beszereznem egy feketét az Istennőből! Ezzel kapcsolatban két gondolat: Miért kell a nyomorult árcetlit a blisterek "szép" oldalára ragasztani?! Miért nem lehet azt a hátsó oldalra tenni, lehetőleg oda, ahol nincs írva semmi? Mi az a maximális összeg, amit el lehet kérni egy 1-75 blisterért boltban?

Matchbox MB-01 '68 Citroen DS, NRFB és végre fekete! Az árcetliért meg növekedjék áramszedő a cetliragasztó ember homlokára!

5 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

Vannak olyan boltok, ahol meghatározzák a dolgozóknak, hogy hova kell ragasztani az árcédulát. Például a Játékszigetban minden áru jobb felső sarkára. A pécsi játékszigetben, ha kell leszedik egy spéci, matrica leszedő folyadékkal. Kereskedelmi forgalomban elvileg nem lehet kapni a szert, pedig nagyon szépen dolgozik, nyom nélkül szedi le a cetliket.
500 FT? Talán még pont belefér.

Sam. Joe írta...

Ja, az már csak hab volt a tortán, hogy otthon tűnt fel, hogy pénztáros csaj 550-et ütött be rá. Na, abba a játékbolba sem megyek többet. 8-/

Névtelen írta...

Nekem is kell egy másodpéldány ebből az autóból...

Ikarus 256 írta...

Ma láttam egy fehér DS-t Dombóváron. Sajnos nem volt nálam fényképező, pedig nagyon szép volt.

Sam. Joe írta...

Az Opera környékén szokott állni egy OT-rendszámú zöld. Régebben volt rajta egy eladó tábla, de azt már nem látom rajta egy ideje. A minap láttam mozgás közben is, a hátsó ülésen egy gyereküléssel és benne a csemetével.