2008/11/20

Matchbox MB-67 Guzzler

Ismét egy újrakiadás! Ez a kis tartálykocsi volt már MB-53 Gas Tanker, MB-39 Gas Tanker és Stars of Cars Guzzler. Idén a keresztségben Guzzler nevet kapott és MB-67 számot. A tejes változat ugyan a katalógusban krómozott műanyag alkatrészekkel szerepel, de én még nem láttam belőle ilyet, és ahogy elnézem, Areh kolléga sem. A lila fülkés agrobióizészállítót meg még egész addig nem is láttam, míg belém nem botlott a hétvégi bevásárláskor.

Matchbox MB-67 Guzzler, NRFB. A tejes.
Matchbox MB-67 Guzzler, NRFB. A nemtudommiszállító.
Ezzel viszik az agrovalamit ami az agroüzlet jövője. Ez mind rá van írva és a nutriákhoz is valami köze lehet.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali.
Sikerült találnom citromban 1 jet üzemanyagszállitót, ill. 1 zöld szinü air product feliratut.
Én még azt az agrost nem láttam.
Nem irtatok a multkori börzéröl, milyen volt?

Ikarus 256 írta...

Sok jövője nincs már ennek a tartályosnak a Matchbox-nál. Már vitt üzemanyagot, tejet, most agrobio-izét. Még el tudom képzelni veszélyes anyagot szállító járműnek, esetleg még kék festéssel elmehet lajtos kocsinak a vízműhöz. Ja, és még jöhet a Shell-es matricával a Ford Aeromax-hoz.
Na, jó, akkor még három éve van! :-)

Ikarus 256 írta...

Most jutott eszembe, hogy láttam ma 1:24-es méretarányban Vissza a Jövőbe-Deloreant a Wellytől. Mind a három változat volt a boltban, darabja 3600-ért.
(Azért írtam ide, mert ezt mindenki olvassa. :-D)

Sam. Joe írta...

Biggi: Tommi írt róla az Autofílián. http://autofilia.blog.hu/2008/11/10/matchboxborzen_jartam

De röviden összefoglalva: Odamentem, a srácok megtaláltak a Matchbox Memories felirat alapján, kitették ők is a motyójukat, elvitték a roncsos dobozomból ami tetszett nekik, vettünk pár cuccot, de a legfontosabb, hogy jókat dumáltunk. Megállapítottuk, hogy egy húron pendülünk, meg hogy én vagyok a korelnök. 8-)

Ikarus 256: Nono! És a szippantós verzió? "Mr. Hanky" felirattal? 8-] A BttF DeLorean-eket ismerem, ha lenne helyem otthon, kéne is mind, mert óriási rajongója vagyok mind a filmnek, mind a járműnek. "Utak? Ahová mi megyünk nincs szükség utakra!"

Névtelen írta...

Korelnök még én is lehetek:-)
A Közlekedési Múzeumban lévő börzével (dec. 6.)hogy álltok?

Sam. Joe írta...

Azt hiszem kihagyom - bár nem tudtam róla. Itt a nyakunkon a karácsony és hogy még korlátozottabbak legyenek az anyagi lehetőségeim, jött egy 65 000 forintos korrekciós villanyszámla. 8-(