2008/10/25

Matchbox MB-01 Mercedes Truck és MB-02 Mercedes Trailer / TP-015 Military Truck and Trailer UPDATE

Beszereztem egy bontott TP-015 Military Truck and Trailer – alias MB-01 és MB-02 Mercedes Truck és Mercedes Trailer – szerelvényt. Csodaszép állapotban van és – szerintem – még jutányos áron is lett az enyém, úgyhogy teljes az örömöm. Azon túl, hogy az eredeti post kiegészítését kiegészítem a bontottról készült fotókkal, közhírré teszem, hogy az eddig meglévő, pótkocsi nélküli, fél TP-015-ötöm is bekerült a használtautó-kereskedésbe! Amit érdemes róla tudni: Kitűnő, megkímélt állapotban van, keveset futott, utcára néző, kékre színezett ablakokkal látták el, a ponyván teljesítményt fokozó felirat is olvasható! Egy öreg nénié volt, aki csak a boltba járt vele, meg a templomba! Remek vétel!

Matchbox TP-015 Military Truck and Trailer.
Született MB-01 Mercedes Truck és MB-02 Mercedes Trailer.
De kapott széles Superfast kerekeket és besorozták katonának. (Na, legalább most már tudom, hogy miért csináltam ilyen pocsék képeket! Ma kipukkant a halogén izzó a lámpámban, nem volt elég fény már, ezért ilyen szemcsés. Bocsesz.)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nálam is nem a Capri festése és a többi autó festése szemcsés, hanem a kép lett olyan, mert nem a legjobbak a fényviszonyok. De lámpával azért vmivel jobbak lettek.