2008/10/09

Matchbox MB-41 Ford GT (40) - UPDATE

Szóba került mostanában az eddigi egyetlen regular wheel MB-41 Ford GT példányom, mely legyen akár ritka eredeti, vagy pimpelt „hamisítvány” kedves a szívemnek. Nos, az egyik régebbi, komplett gyűjtemény vételemmel érkezett egy nagyon levitézlett MB-41 példány, de az egyik leggyakoribb festéssel. Természetesen semmilyen Matchboxot sincs lelkem kukába dobni, így ezt sem, de az átszakított szélvédőjével szegény egyértelműen filler.

Matchbox MB-41 Ford GT. Szegényt alaposan lelakta az előző angliai tulaj.
Az egyik leggyakoribb változat... ööö... volt.
Ebből a szögből nem is tűnik olyan romosnak.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem is van 1 Ford GT-m, Arehnek is megvan, de az a zöld alvázú, superfast-os, ami eredetileg versenyszámos, és oldalon alul sok matrica volt. Sajnos a matricák nincsenek rajta, de biztos h ez volt az, mert ahogy már írtam, csak ezt jött ki zöld alvázzal. Volt 1 másik superfast-os fehér, de annak fekete volt az alváza.

Névtelen írta...

És a link:http://www.areh.de/HTML/Vers3322.html

Majd én is postolom az enyémet :)

Ikarus 256 írta...

Nekem egy fehér változat van meg, szélesebb superfast kerekekkel, de valahogy egy jaguár feje került az autó elejére (csomagtartó fedélre, már ha van ilyen egy versenyautón). Szerintem vagy Apa vagy valamelyik osztálytársa keze van a dologban.:-D

Sam. Joe írta...

Mostmár nagyon szeretnék látni egy Superfast MB-41-et élőben, hogy megnézhessem mennyire lehetséges rw-t hamisítani vele.

Névtelen írta...

majd akk kipostolom:D