2008/10/25

Autómodell börze, Matchbox Memories blogtalival?

Összefoglaltam a fejleményeket itt, ide már ne postoljatok!


Talán emlékeztek rá, hogy régebben szóba került, hogy a november kilencedikei modellautó börzén (RÉSZLETEK ITT) esetleg összefuthatnánk beszélgetés, csere és mindenféle olyasmi okán, amivel itt a blogon ütjük agyon az időt - arról már nem is beszélve, hogy többőtöknek szabadrablást ígértem a roncsos dobozom felett. ;-) Matchbox kolléga volt olyan kedves, hogy felajánlotta a saját asztalát ebből a célból, de egyfelől nem szeretnék visszaélni az ő kedvességével sem, meg látni szeretném, hogy mekkora hely kell nekünk és ennek a függvényében foglalnék egy asztalt. Úgyhogy arra kérletek titeket, hogy legyetek olyan kedvesek, hogy ENNEK A POSTNAK a kommentjeiben jelzitek, hogy tudtok-e jönni. (Azért itt, mert így egyszerűbb követni.)

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát én sajnos nem tok menni :( :'(

Sam. Joe írta...

Sajnálom Bog Zoo! Többiek?

Névtelen írta...

Bocsi, a hétvégén el voltam tűnve ide: http://belsoseg.blog.hu/2008/10/22/eljott_az_ido_11

De most pótoltam mindent, minden olvasnivalót.

Jelentem: Én megyek november 9.-én, de a Porsche 356A-t nem tudom vinni, mert közben jelentkezett egy srác, hogy lenne mit cserélnie/eladnia, aztán addig-addig eMaileztünk, amíg oda jutottunk, hogy ő neki kellene egy olyan 356A Coupé. Szóval üzlet tárgyává tettem.

Mégegyszer mondom a kitérő után: MEGYEK NOVEMBER 9.-én!!!

Sam. Joe írta...

Tommi, egyáltalán nem gond, mondtam is már, hogy vettem olyan 356-ost. A mozdonyod - meg minden mást - természetesen viszem.

Ikarus 256 írta...

Eddig még mindig úgy tűnik, hogy tudok menni. Majd hozom a cuccaidat. Nem tudom, hogy mivel megyek, de megpróbálom elhozni a jobb cseréket.:-)

Névtelen írta...

bárki jelentkezhet nálad?

Névtelen írta...

Elore láthatólag tudok, és szeretnék is menni. Van egy kis portékám is többek között a már nálam bemutatott Sierra Cosworth -böl van egy egész szép fölösleges példányom, illetve nálamvan már a magyar ford gt40-es is összehasonlítás céljából.

Sam. Joe írta...

Lesney Nielsen: Most hogy mondod, nekem is van pár 1:18-am, amire semmi szükségem, csak foglalja a helyet. Meg F1-es, Ferraris és Fordos relikviák is.

Névtelen: Nos, alapvetően arról van szó, hogy látni szeretném, hogy hányan jönnétek azért, hogy dumálhassunk egy jót, de szó sincs arról, hogy rajtam keresztül lehetne asztalt foglalni, vagy ilyesmi. Igazából még a költségekkel sem vagyok tisztában, bár per pillanat hajlok arra, hogy kellene egy külön asztal nekünk.

Névtelen írta...

1000 Ft egy asztal. Az ajánlat továbbra is él.

Ikarus 256 írta...

Most vettem észre, hogy be lehet linkelni mindenkilapja-ról a menüpontokat. Fejlődnek!;-)

Sam. Joe írta...

Matchbox: Nagyon kedves tőled, de kicsit tartok attól, hogy nem fogsz elférni tőlem-tőlünk... Hmmm... Olyat nem lehet, hogy két asztalt összetolunk és én állom a másodikat? Rájöttem, hogy kell a hely, mert én is vinnék pár 1:18-at, ami felesleges, meg azért gondolom a többiek is hoznának ezt-azt.

Névtelen írta...

Én nem nagyon tudok mit vinni, tehát velem nem lesz probléma...

Sam. Joe írta...

Nem baj, remélem annál több mindent fogsz tudni VINNI! ;-)

Névtelen írta...

Mi, na, hogy... Összezavartál.

Szóval. ODAvinni nem tudok semmit, ELvinni onnan talán tudok majd valamit...

Névtelen írta...

Lehet egy javaslatom?

Az asztalra tegyél ki egy táblát, hogy "Matchbox Memories" mondjuk :)

Sam. Joe írta...

Tommi bácsi: OK, sikerrel kihámoztad, hogy mit akartam mondani. 8-) Igen, ez a terv, majd nyomtatok egy A4-es lapot a MM logóval meg felirattal. Már írtam a szervező úrnak az asztal ügyben, amint visszajelez tudósítok.

hawok99 írta...

találtam nagyon sok jó álapotban lévő burago autokat lada niva 1500 lada wardburg combit és hasonló régi autokat hol tudnám eladni őket ?

porsche írta...

hawok99: Hirtelen olyan közhelyeket tudok mondani, mint a Vatera vagy a Zsibvásár, esetleg az index ide vágó kisautós topikjai, utóbbira egy példa:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198769