2021/10/03

Matchbox CY-35 Convoy Mack Shell Tanker

Szépen lassan eljutok már oda, hogy az összes olyan Convoy vontatót érdemben tárgyalom, ami már szerepelt e lapokon csak pont hogy a vontató nem volt érdemben tárgyalva.

A 88-as buldog
1988 volt az év, amikor a Mack bemutatja a CH szériát. Egy tanárom szerint a feleléskor arról kell beszélni, amit tudsz, nem arról amit nem, szóval ezért említeném meg, hogy két évvel később a Renault Trucks kebelezi be a buldogos márkát. 2000-ben pedig a Volvo, a Renault Trucks akvizíciójával a Mack-et is megszerzi, az USA igazságügyi minisztériuma decemberben hagyja jóvá a felvásárlást.

A CH600-asról egészen kitűnő katalógust tudok mutatni 1989-ből azaz egy évvel a premier után, úgyhogy típusismertető gyanánt, tessenek onnan edukálódni!

















Go well, Go Shell!

Olyan nagyon sokszor nem szerepelt még itt a CH600, egyetlen postban, de ott rögtön két verzióban. A még a Twin Pack-okból származó tartálykocsi végképp nem újdonság, de én változatlanul a legjobb tartály félpótnak tartom, amit a Matchbox készíteni volt képes. Ennek a szerelvénynek a Shell festése szerintem kiemelkedően jól sikerült. A normál Convoy szériából a DAF BP tankert nem veri semmi, de én ennek megszavazok egy helyezést valahol az első tízben.

Simán beválasztom a tíz legszebb, normál Convoy szerelvény közé!

A króm beltér kicsit fáj, de legalább van beltér.

Nem csinált ennél szebb tartályos félpótkocsit a Matchbox.

 Kell lassan vennem egy háztartási atommikroszkópot, mert tökre érdekelne, hogy mi lehet a "Caution" alá írva, csak képtelen vagyok kisilabizálni.

Matchbox CY-35 Convoy Mack Shell Tanker, NRFB.

Nincsenek megjegyzések: