2021/06/19

BadBoy Custom Diecast Garage – Szezon 1 Epizód 5

 
 
A mai epizód különösen kedves a szívemnek, mert a legkedvesebb videójáték sorozatomat, a Grand Theft Auto mind a mai napig utolsó, ötödik részét dolgozza fel. A sorozatot az első 3D-s verziótól, a harmadik résztől követem - bár a másodikból, a GTA Londonból is őrzök egy példányt -, beleértve a Sony Playstation Portable exkluzív változatokat is.

Trevor a kedvenc antihősöm. Eddig háromszor toltam végig a játékot történet módban és mindháromszor azzal a befejezéssel, hogy őt ültettem fel a felhő szélére a végére, annyira nem bírom ezt a pszicho-szociopatát.
 
A Trevormobil nagyon jól sikerült! Azt lehet tudni, hogy a Rockstar, a Jeep Kaiser M715-öt vette alapul, ami egy könnyű, katonai teherautó. Mint ilyen nem igazán gyakori civil járműként, bár nem elképzelhetetlen ebben a szerepben. A napnál világosabb, hogy ilyet beszerezni átalakításhoz nem egyszerű, mert jó eséllyel egyáltalán nem létezik 1:64-hez körüli méretarányban. Az én szememben még inkább felértékeli az eredményt, hogy egy Corgi Land Rover  - nem tudok ilyennel szolgálni, nekünk nincs - került átalakításra az igencsak meggyőző végeredményhez. Pont ez a dioráma volt az, amire az ominózus RTL Klubos interjú alapján leginkább felfigyeltem.

Nincsenek megjegyzések: