2021/06/26

BadBoy Custom Diecast Garage – Szezon 1 Epizód 6

 
 
A BBC mai adásában a gyűjtemény NRFB darabjairól lesz szó, ezért a szokásos "eredetkutatásnak" semmi értelme nem lenne, hiszen eredeti, átalakítatlan járgányokat láthattok.
 
A VHS kazikon elterülő sorozatról van némi infóm. A Heroes on Hot Wheels (kb. Hősök Menő Verdákban) sorozatot az a New York-ban székelő Family Channel játszotta 1990 és 1991 közt, mely később a Fox Family Channel nevű országos kábelcsatorna lett. Később bekebelezte a Disney és jelenleg éppen Freeformnak hívják.
 
A francia, Michel Vaillant című rajzfilm futott ezen a címen az USÁ-ban. Michel Vaillant francia képregényhős, nagyon leegyszerűsítve egy olyan autóversenyző, aki mindenféle versenyen indul, amit autókkal futnak és nyer. A sorozat 65 részt ért meg, egyenként 25 perc körüli epizódokból állt, amit 12 kazettán adtak ki. Mindegyik kisautó egyedi, csak a kazettákhoz mellékelve volt kapható.
 
Csak NTSC formátumban jelent meg, ezért látható a fenti videón egyfajta "aura" a képen, mert András alapvetően PAL rendszerű, Panasonic VHS képmagnójának van NTSC lejátszási funkciója PAL tévén.

A YouTube-on ezen a csatornán egész sok rész megtekinthető.

Nincsenek megjegyzések: