2021/04/05

Matchbox 2021 MB-76 1948 Willys Jeep

Számomra hihetetlen, hogy ez az öntvény tíz évvel ezelőtt debütált! Úgy tűnik, hogy tegnap volt, közben meg az azóta eltelt időben szinte minden évben jelent meg változata.

Igen, ez a post is kezdődhetne úgy, hogy „update”, hiszen mindössze egy új festés ahhoz képest, amilyen tíz évvel ezelőtti premiermodell volt, mint MB-61, vagy ez a két verzió ugyanabból az évből, meg 2011-ből. Sőt! Kísértetiesen hasonlít erre a 2013-ban piacra dobott változatra. De nem kezdődik így, mert ugye egyrészt más a sorszáma, illetve ennek a csomagolására 1948-as keltezést írtak. Oké, az ős-Jeep örökzöld, 2017 és 2019 kivételével mindig szerepelt a Matchbox szériában, némelyik évben volt, hogy három verziót is kiadtak spéci szettekben, szóval értem a dolgot. Az viszont kifejezetten vicces, hogy szemlátomást bármilyen évszámot rá lehet írni a csomagolására, merthogy pont ugyanúgy néz ki ez is, mint az 1943-ra datált verzió.

 

Blistert fotózni még mindig kihívás számomra. Remek kisautó, a téma meg örökzöld, nem csoda, hogy tíz éve szinte minden esztendőben elővették.

A klasszikus nózi. Tényleg bármilyen évszámot rá lehet írni? Minden Willys Jeep egyforma?

Csak az a pizza kormány, az ne lenne!

Nincsenek megjegyzések: