2010/01/21

Matchbox Lesney Edition - Az első képek

Matchbox kolléga ebben a postban már közénk hajította a hírt, hogy az idén nem lesz Superfast, ellenben lesz helyette Lesney Edition. A nagy kérdés már csak az, hogy csak a Nagy Pocsolyán túl lesz-e, vagy itt az öreg kontinensen is. Az viszont újdonság, hogy a Lesney Edition modellek alváza is fémből készül, nem csak a karosszériája! Az első adag (1st batch, 1st wave) már megjelent Amerókában. Pár képet is találtam az első fecskékről - tulajdonképpen Matchbox az Index fórumra rakta fel őket, amin egy picit meg is vagyok azért sértődve. Nagyobb felbontásban nem leltem meg őket, bocs a bélyeg méretért.

LE-04 1960 MG A. Gondolom ennek a tesója lehet az Elvis szettben. Hé, ezt is elszúrták volna? Ezt nem MG A-nek kéne írni, úgy mint ahogy én is?
LE-02 Chevy Stepside. Nem rossz, nem rossz, de az eddigi festések (ITT, meg ITT) nekem jobban tetszenek.
LE-03 Cadillac Sedan DeVille. Ezt látni kéne élőben, de a negyvenedik évfordulós Superfast kiadás eddig sokkal jobban tetszik. (Meg lehet szavazni Best of 2009 recolornak - már amikor ezt a post megjelenik, akkor még.)
LE-01 Austin Mini Cooper. Na, ez szép! (Matchbox kolléga a fentebb linkelt postban Mini Van-t említ, de gondolom az egyszerű elírás.)

3 megjegyzés:

RÁJEN írta...

A Mini tetszik,. A Stepside kereke is. Oszt' ennyi. Az MGA-val nincs bajom így egyben, szerintem már megszokódott így...

Sam. Joe írta...

Hááát... Szőrözés csak, de nem mindegy, hogy LADA2107, vagy LADA 2107. De persze tök mindegy.

Matchbox 1-75 írta...

Nekem mindegyik tetszik.
Találtam a MGAról jobb minőségű képeket.
itt a cím:

http://matchbox.zsebehazy.com/mb500/mb502.html