2010/01/15

Matchbox 2009 Best of British: MB-07 Austin FX4 London Taxi

Kedves Gyerekek! Akkor most a Boney M együttes, „Brown Girl in the Ring” című dalának dallamára énekeljük el, hogy „Le vagyunk húzva, salla-lalla-la! Le vagyunk húzva, salla-lalla-lala!”

Teljesen világos, hogy egy Best of British sorozatban a londoni taxi az kötelező jellegű gyakorlat. Ez oké, nincs vita. De drága Mattel! 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben is elsütni, minden különösebb extra nélkül, egyszerű recolorként, egy „Best of” szériában azért már nagyon ciki! Most tényleg akkora kaland lett volna felnyomni az oldalára legalább egy hirdetést úgy, mint a valóságban számtalan FX4-en látni lehetett? Tetszik tudni, csak azért, hogy méltó legyen az 1-75 szériához képest többszörös árra.

Olyan jó lenne egyszer legalább tíz percet beszélgetni valamelyik Mattel fejessel, aki a Matchbox termékfejlesztésekért felel...

Matchbox 2009 Best of British: Austin FX4 London Taxi, NRFB.
Válasszuk ki a Best of British sorozatban megjelent jármű azon extráit, melyek indokolják az árát! Menzai pörköltzaft szín? Nem! Kifestett kilincsek és oldalindex? Egynek talán jó, bár ezt egy korábbi 1-75 is tudta.
Borostyánszínű szabadjelző, kifestett hűtőrács és lámpák? Ilyesmi is volt már korábban az 1-75 sorban. (Link mint fent.)
Mindenféle kiemelés nélküli hátsó? Hmmm... Ilyen is volt már 1-75, de kifestett is. Szóval? Mitől is érdemesített ez a darab a "Best of British" sorozatra?

7 megjegyzés:

RÁJEN írta...

ekem ebből egy van, Union Jack-kel az egyik (!) oldalán. De ez is tetszik, amit most mutattál. Ez megvolt?
http://belsoseg.blog.hu/2010/01/08/a_legtaxibb_erzes

Zsizso írta...

Válasz: Semmitől!

porsche írta...

A hátulját elnézve inkább az a kérdés lenne jó, hogy miért fizessünk többet a kevesebbért?

Névtelen írta...

Ez egy nagyon érdekes darab:
http://www.areh.de/HTML/Vers6499.html

Andrew0807 írta...

Én is szívesen beszélgetnék valamelyik fejessel.

Sam. Joe írta...

Rájen: Olvastam, jaja. Magyar rögvalóság, ez van.

Zsizso: Költői kérdés volt, de igen, ez a helyes megfejtés! ;-)

BogZoo: Az az egész 5 pack nagyon beteg - valószínűleg valami Halloween special lehet -, de ja, ha ott tudtak ilyet, akkor BoB-nak is beleférne valami látványos festés.

Zsizso írta...

Bog Zoo: Megvan, tényleg beteg!