2010/01/24

Matchbox MB-39 Bentley Continental GT - UPDATE II.

Legutóbb, a fehér Matchbox Continental GT kapcsán is írtam, hogy Joe szerint az a verzió éri meg legjobban az árát. Nos, valóban nagyon szép abban a színben, de nem nagyon tudnék közötte, és a 2009-ben megjelent barna verzió között választani, ugyanis ez a szín is eszméletlen jól áll neki. Régóta vadásztam egy ilyen variációra, de végül tavaly decemberben rám köszöntött a szerencse, és egy játékbolt maradékai között felbukkant, egy hasonlóan régóta vágyott másik modell társaságában. A két verzió között csak színbeli eltérés van, ami érintette a belteret is, ugyanis a külső színhez hasonlóan, az is sötétebb lett. Tökéletesen kimeríti a recolor fogalmát, melynek kapcsán be is került a 2009 Matchbox legjei - Az év legjobb recolorja szavazásba.

Matchbox MB-39 Bentley Continental GT
Szép fény-árny játék
Nem króm, de szerencsére nem is fekete a kipufogó
A kép mindennemű természetes fény nélkülözése mellett készült

2 megjegyzés:

Greg írta...

egyszer megelőztem egyet az M5-ön. romániaba vitték trailer-en...

Ferenc írta...

Ejj, ebben a színben nekem is megvan 2 példányban is. Az egyik ment a vitrinbe. Szép darab, de a belső nem túl részletes.
Malomkerék kormány, elnagyolt részletek, és a műanyag felülete nem kelt minőségi benyomást. A RealToy a külsőségek terén kicsit le van maradva az MB-hez képest (a DUB kerekesek meg egyenesen szörnyűek), de a beltér fényévekkel jobb. Nézz meg egyet ha arra jársz a tecsóban.