2010/01/17

Elcserélném! - UPDATE

Rendrakási projekt keretében kezembe került jó pár tárgy, amitől szabadulnék, mert csak fogják nálam a helyet teljesen feleslegesen. Mint mindig, csere érdekel.


Matchbox CC-1 és CC-24 hordtáskák

ELKELTEK! Ezekről 2008-ban még postot is kanyarítottam és már akkor is megfordult a fejemben, hogy megválnék tőlük. Mivel azóta sem használtam őket semmire, most döntöttem. Menniük kell! A linkelt postban láthatóakhoz képest azóta sem változott az állapotuk. A CC-1-ből – a piros – egy darab van, a CC-24-ből – a kékek – kettő.


Prefo Auto Rennbahn

ELKELT! Akkor, amikor gyerekkoromban megkaptam, talán egyszer volt összerakva ez a slot car pálya – bár akkor fogalmam sem volt róla, hogy így hívják – és azóta se került ki a dobozából. A Német Demokratikus Köztársaságban készült holmi ovális pályát ad ki, minden kiegészítője – korlátok, rajt-cél tábla –, az elemek, az azokat összefogó műanyag pücükék és a két irányító megvan, hibátlan, hiánytalan és működőképes. Ellenben a két autóról elképzelésem sincs, hogy hová tűnhetett! Én nem vettem ki belőle és bár feltúrtam értük mindent, nem találom őket. Képek a Használtautó-Kereskedésben!


Ferrari és F1 relikviák

  • A 2004-es Marlboro Magyar Nagydíj hivatalos programfüzete.
  • 2004-es Ferrari Pit Tour Guide, angolul és olaszul.
  • 2004-es Ferrari (ferrariworld.com) kiadvány a széria és a versenyautókról, angolul és olaszul.

Nincsenek megjegyzések: