2023/09/20

Matchbox M6400 10 Pack Porsche 911 Turbo

A Matchbox Porsche 911 Turbo, pontosabban a 996-os modellje nálunk igen-, a kínálatban azonban szerencsére nem alulreprezentált. Miért is mondom ezt így? Mert szerintem egy igazán jól sikerült kisautó, az egyetlen gond vele, hogy sokáig tartott, mire igazán tetszetős kiadás született belőle. A sárga premiermodell nem igazán tartozik azok közé. Sokkal szebb lett nála a 2005-ös Superfast, tényleg többet adott spéci kiadás mivolta. Tavaly mutattam nektek belőle még két verziót, amivel még mindig fifti-fifti a szép-, nem szép arány. Ezt a mérleget most viszont átbillentem a szép oldalra.

Az M6400-es pakkot már jól ismerhetitek, hiszen Joe szép lassan elétek tárta annak tartalmát. Mi több ezzel a teljes tartalmat lefedtük, a címkefelhőben meglelitek a pakk saját tag-jét! Nem elég, hogy a csomag minden darabja kiváló, ebbe bújtatták a - szerintem - legszebb kivitelét ennek a modellnek. A fekete szín ezzel a barna belsővel és kerékválasztással igazán tetszetőssé teszi. Simán kenterbe veri a Superfast kivitelt is, amit talán a részletes lámpafestésnek is köszönhet. Mondhatnám, hogy az idő előre haladtával egyre jobb lesz egy modell, de erre számos ellenpéldát fel tudnék hozni. Itt is vannak hullámvölgyek, amiket már láthattatok, de remélem hamarosan újabb változatot fogok tudni mutatni!

Szerintem ez a legszebb kivitele ennek a Matchboxnak

 Rendszám kódolás tekintetében nincsen nehéz dolgunk. A See you later volt már (például itt), most egyszerűen csak egy BYE-al elintézték.

Ismétlésként az utolsó posthoz az M6400-ról a két kép. Ebben a színben a Porsche is csak itt fordult elő.

Sanghajból való, ezért van a kínai forgalmazó matricája a hátoldalán.

1 megjegyzés:

Sam. Joe írta...

Igen, a barna beltér nagyon jól áll neki!