2022/10/30

EFSI Mercedes-Benz LP Container „Twin Pack”

Na, ilyet sem láttatok még szerintem! „Hogyan készítsünk twin-pack-et olcsón?” bemutató talán inkább valamely kereskedő, mintsem a gyártó EFSI által. Maga a kivitelezés annyira igénytelenül ótvar, hogy már egészen komikus. Ki lehetne bontogatni a tűzőgépkapcsokat, de hagyom őket így, mert annyira viccesnek találom.

Ami a tartalmat illeti: Ezek Merci LP-k, amiből a legutolsó postot erre találjátok. Pont ez Van Gend and Loos festésű, szóval a kitúrható céginfók is itt olvashatók. Viszont ez ponyvás felépítményű! Ilyen dobozokat egy Merci NG-szerelvényen láthattatok, csak ezeken az LP-ken nincs hűtő aparát. Lespórolták még a vonószem apró, műanyag alkatrészét is, csak a helyén lévő lukak árulkodóak.

Említésre érdemes még a cég, aminek a színeit a felső teherautó viseli. Az SRV egy a hatvanas évek végétől működő cég volt Hollandiában, mely mobil szupermarketeket (!) üzemeltetett. Egészen menő, egyedi járműveik voltak a célra, valószínűtlenül apró kerekekkel. A post legvégére beszúrok egy videót, ami a tévéreklámjukkal kezdődik, de érdemes átkattintani a színes állóképért. A „winkli van a húsban” szlogenjük amúgy azt teszi: „Vásároljon otthon!”

"Twin pack" csináld magad. Annyira ótvar megoldás, hogy az már egyenesen komikus - gondolom valami akciót oldott meg egy tűzőgép segítségével egy kereskedő. Szét lehetne őket szedni nyom nélkül, de marad így.

Ez van a hátulján. Érdekes, hogy a valódi Twin-Pack kártyájának hátlapja üres.


Az SRV reklámjával kezdődik ez a mobil-szupermarketek végnapjairól szóló holland videó. Állati érdekes járműveik voltak! Én még ilyen apró kerekeket, ilyen nagy dobozon nem láttam.

Nincsenek megjegyzések: