2022/09/18

Matchbox Convoy CY-09 Premiere Collection Kenworth Pennzoil Conventional 40' Trailer

A mai postban ismét abból a sorozatból mutatok egy NRFB darabot, ami félúton van a játékszer és vitrinlakó sorozat közt. A Premier Collection vontatói a játékszereken túli minőségre vannak feljavítva. A vontatmányok a játékszer szériából jönnek, szintén felturbózva, de még messze innen az ultra-pótkocsik minőségétől. Persze mindezt tárgyaltuk már itt, ha megmerítkeznétek a témában, kattintsatok a linkre!

A Kenworth W900 sem újdonság e lapokon, innen érdemes indulni az eredeti nyergesvontatóval kapcsolatos plusz infókért. A vontatmányról az elsőként linkelt postban szintén értekeztünk.

A Pennzoil-t 1913-ban alapították Pennsylvaniában – micsoda megelepetés. 2002-ben bekebelezte a Shell. Ma már csak mint márkanévként létezik és mint ilyen (márkanév és nem cégnév) 106 éves.

NRFB. Ha már 1997-óta így van - érthető okokokból -, marad is így.

A celofán - nem az, de az egyszerűség kedvéért nevezzük annak - meg van kopva, ezért felbontás nélkül erről a darabról nem igazán lehet értelmes fotókat készíteni, amik nem úgy néznek ki, mintha rossz helyen lenne a fókusz.

Nincsenek megjegyzések: