2021/12/05

Matchbox CCY01 Convoy Collectibles – Miller Genuine Draft Peterbilt

A Convoy csúcssorozatának csúcsmodelljét rejti e post – vagy ha úgy tetszik a legcsicsásabbat mind közül, szerintem mindkét meghatározás tökéletesen illik rá.

A kötelező körök: Peterbilt 379-el nálunk tele a padlás, ezért az ős-Pete az, amit linkelek. A Convoy Collectiblest nem olyan régen tisztáztuk, hogy mi – beleértve az amerikai mintára készült Ultra félpótot. „Csíny letudva!”

Tehát megint a sörös sorozat és ezúttal legtöbb kiegészítővel ellátott változat. Egyetlen másik Collectibles, vagy Premiere változaton sincs, ennyi kiegészítő mint ezen. Sőt, van olyan akszesszoár, ami csak ezen található meg! Szokásomtól eltérően most inkább a képek alatt fejtem ki a részleteket – vagy mi a csudát is csinál az ember az ilyesmivel.

Szemből már gyanúsnak kell lennie valaminek! Az állóüzem légkondit nem emlékszem, hogy máshol kifestették volna ezüsttel, de nem  erre gondoltam.

Légterelő! Na, ilyen egyetlen másik Convoyon sincs. Illetve hűtő a félpóton. Nem esküszöm meg, de mintha ilyen se lenne másikon - legalábbis nem emlékszem rá.

Itt is látszik már valami olyasmi, ami szokatlan: Légtartály van a félpóton! Legalábbis én annak gondolom azt a valamit.

A pótkerék mindegyiken megtalálható.

A féklevegő tartálya azonban nem. Nincs jól bezárva a hátulja, bizonyíték, hogy ki lehet őket nyitni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez annyira remek, hogy még az antennákat is meg lehet neki bocsátani.