2021/08/10

Matchbox CY-9 Convoy, Coke Around the World Collection #3, Mercedes-Benz Actros China

Vagiztam itt a közelmúltban, hogy ahhoz képest, hogy a Mercedes-Benz Actros MP1 mennyire kevésszer szerepelt a Convoy szériában, ahhoz képest mennyire sok megvan nekem abból a kevésből. Tessék, itt a bizonyíték, hogy nem voltak üres szavak! A 2000-ben kiadott spéci, Coca-Cola tematikájú Matchbox Collectibles szériában kiadott egyik Actros szerelvényt láthatjátok alább.

Ha az előző Actros postban - bűn rossz minőségben - a korabeli katalógust szolgáltattam, akkor itt szerepeljék az Actros 1857 robbantott ábrája. Mi munka lehet egy ilyen grafikában?!

Azt hiszem nem kell túlmagyaráznom, hogy ez miért is nem lesz kibontva kb. soha.

Értékeljük a szándékot, hogy ki akarták festeni a világítótesteket! A helyzetjelző és az index sikerült, a fényszóró az nem.
Gumiabroncsok. A dobozon a kosz még egy előző életemben történt kiállításból rakódtak rá, szóval most már érzelmileg kötődöm a porszemekhez. Némelyiküket név szerint is ismerem.

Jó, értem én, hogy egyendoboz, de a Kínai Népköztársaság lobogója és a Szabadságszobor ilyettén konstellációja a Coca-Cola logó kínai változatával valami olyasmi, amitől minden laposföld-hívő grand-mal rohamot kap!

Króm, festék, abroncsok gumiból.

Azt hiszem ez az a dizájn, aminek az elkészítése kettő percnél többet nem vehetett igénybe. Van rá egy hárombetűs jelző a fejemben és nem, az nem a "szép".

A spéci széria többi darabja. Egy megvan közülük.

1 megjegyzés:

Trolleybus írta...

Lehet a német jobb lett volna.