2013/06/29

Elcserélném - UPDATE

Támogassátok kedvenc blogotokat, vásároljatok - vagy cseréljetek - kisautót a Használtautó-kereskedés készletéből! Mutatom a friss készletet!

ELKELT Matchbox MB-36 Opel Diplomat
Bővebben: http://matchboxmemories.blogspot.hu/2008/09/mb-36-opel-diplomat.html
Ez szét volt valamikor szedve és a beltere teljes egészében ki lett cserélve valami máséra - erre onnan jöttem rá, hogy lett belőle egy közel tökéletes, szóval azért megy. A vicces az, hogy első ránézésre nem tűnik rossznak, csak tüzetes vizsgálat után derül ki a turpisság - engem konkrétan megszívattak vele. Nem mondom, hogy filler, mert annál jobb, de majdnem az.

ELKELT Matchbox MB-44 Rolls-Royce Phantom V
Bővebben: http://matchboxmemories.blogspot.hu/2013/06/matchbox-mb-44-rolls-royce-phantom-v.html
Na, ha ez a példány lenne a gyűjteményemben, akkor egyáltalán nem sírnék, mert közel hibátlan. A fényképezőgép szokás szerint felnagyítja a hibáit. Teljesen épp, a csomagtérfedele nyílik, a kerekei szépen gurulnak, a rendszáma sem kopott le. 10-es skálán egy 8-as az állapota. Közben lett egy 10/10-es, ami amúgy egy árnyalatnyival sötétebb színű, szóval ha nem megy el, hát akkor megmarad a gyűjteményben - bár amúgy a "Festékkeverő Jimmynek megremegett a keze" változatokat nem gyűjtöm.

ELKELT! Matchbox MB-59 Ford Galaxie Fire Chief
Egy picit jobb állapotú a fillernél és a jobb lámpatest kilógó része le is van törve, de akkor is ez egy mindössze egy évig létezett transitional. Tiszta szívvel felújítási projekthez ajánlom – meg persze fillernek –, szerintem zseniális rendőrautót lehetne belőle faragni, amit szívesen látnék itt. Alternatívaként keresek neki fényező-átalakító mestert.

A képeket a szokott helyen, a Használtautó-Kereskedésben találjátok!

Nincsenek megjegyzések: