2009/03/24

Matchbox MB-31 BMW 5-series UPDATE

Az 5-ös bömösről szóló kimerítő részletességű postomban már említettem, hogy ugyanaz megvan nekem versenyfestéssel. Nos, előkotortam. A két modell mintha nem egy és ugyanaz lenne, annyira más hatású ez a festés. Talán igazat fogtok adni nekem, de ez a csicsás megjelenés nagyon rosszul áll neki, különösen, hogy igazából nincs is szépen tampózva, elég gyatrára sikerült. Érdemes ránézni Areh gyűjteményére, a neki meglévő verzió minimálisan, de eltér az enyémtől. A hátsó ajtón lévő feliratok különböznek és a hátsó kerék mögött lévő Michelin felirat és Bibendum is fekete, nem kék.


Matchbox MB-31 BMW 5-series, verseny gúnyában. Tulajdonképpen az tetszik, hogy a rajtszám összecseng az 1-75 sorozatban kapott számával.
Az én verzióm eltér Arehétől, aminek az lehet a magyarázata, hogy ez csak pirossal és kékkel van tamponnyomva, az övén van fekete is.
A BMW-embléma eléggé túlméretesre sikerült.
Nem a legszebben megnyomott darab a gyűjteményemben.

12 megjegyzés:

Ikarus 256 írta...

Megint okosabb lettem! Nem is tudtam, hogy a Michelin-embernek neve is van. :-D

Névtelen írta...

Szerintem nem rossz.Kéne egy ilyen...

Névtelen írta...

Nem tehetek róla, lehet, hogy a korom miatt van -sőt biztos-, de nekem ez is nagyon bejön...

Névtelen írta...

Nekem kell egy ilyen (is).

Két ajtóm már van belőle :D

AndrewBoy írta...

Na pont ilyen az enyém is csak sajna kicsit kopottab mert játszottam is vele :)

Sam. Joe írta...

Tommi: Két ajtód?

Elnézést, lelassultak itt a dolgok. Csütörtökön este lázasan jöttem haza, nyomom az ágyat. Megyek is vissza, mert forog egy kicsit a világ.

Tommi írta...

Joe: Igen, két ajtóm...

Névtelen írta...

Miharabbi jobbulást!! :-)

Sam. Joe írta...

Tommi: Köszi a magyarázatot, mindent értek. NOT!

BogZoo: Kösszép, ma először kimerészkedtem az ágyból.

RÁJEN írta...

Na, örvendjünk, az enyém is megjött (kompenzációként egy elveszett csomagomért). Nekem olyan, mint amiről írtál Arehnél, a BMW team egy sorban íródik ki és fekete a Bibendum. Te, jól néz ez ki élőben...

Ferenc írta...

Üdv!

Nemrég találtam rá a cikkre böngészés közben, azóta 5-ös BMW-k beszerzésén fáradoztam. Kicsit megnyugodtam azután hogy megjött egy amerikai kiadású fekete,sárga dobozzal és egy brit racsing változat. Ennek nincs a motorháztetőn FINA felirat, és a doboza is furcsa. Sima fehér doboz, csak egy BMW 5 felírat van a fülein, meg matchbox felíratok az egyik oldalán. A másik oldalon pedig mint a borítékokon, nevet, címet lehet ráírni. Tudtok ti erről valamit? A matchbox postázott volna modelleket saját postai dobozban?

Sam. Joe írta...

Igen, volt postán küldött Matchbox értékesítés, de BMW-ről nem tudtam. Érdekes.