2009/03/15

Matchbox MB-01 Mercedes Truck és MB-02 Mercedes Trailer / TP-01 Update!

Pocsék idő van, Nemzeti Ünnepünket szétcsapják az aktuálpolitikával, a budapesti főpolgármester uszít, akik meg nem szeretik, azok hármas rendőrkordon mögül uszulnak. Egyébként is, szétpukkad a fejem úgy fáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Matchboxozzunk!

Az MB-01 és MB-02 Merci szerelvény régi nagy kedvencem, ezért egyetlen változatának sem tudok ellenállni, legyen az az 1-75 sorozatból való, vagy Twin Pack. Lévén a haszongépjármű itt már egyáltalán nem újdonság, sok mondanivalóm vele kapcsolatban nincs, a lényeg a képeken van. Ellenben itt hívnám fel a figyelmet, hogy a használtautó-kereskedésben több ilyen hiányos szett is szerető, új gazdira vár!


Szépséges bugyikék Twin Pack 01.
Jól látszik, hogy a Merci utánfutó korai változatán nem fix, hanem rendesen elfordul a forgózsámoly.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bár a színe érdekes, nekem tetszik. (persze itt az összesre gondolok ;-)

Sam. Joe írta...

Igen, ez már olyan ronda árnyalat, hogy szép. 8-)

Névtelen írta...

Nekem is tetszik.Akkor jól láttam,hogy a tőled vett Unimogon nem forog?Apropó,nem tud valaki olcsón,nagyon hiányos állapotú Volvo Tilt-et és Merci Trailert?Szeretném összerakni őket...Köszi

Sam. Joe írta...

Pontosan! Az Unimogok mögé fogott Merci utánfutók fixek. De nem tudom, hogy miért. Igaz tippem van. Részletek itt: http://matchboxmemories.blogspot.com/2007/12/unimog-update-twin-pack-tp-112.html

Volvo Tiltem nincs, de kéttengelyesem van kettő is, mindkettő nagyon szép, egy piros és egy kék, de rakomány nélkül. De ezek nem lesznek neked jók, mert ezeknek ugye nincs oldalfala körben a platón, ergo bénán nézne ki mögötte a Merci pótkocsi.

Névtelen írta...

Igaz...Azért köszi