2009/03/23

Matchbox MB-53 Flareside Pick-Up - UPDATE

Ford Pick-Up kérdésben a létező összes töltényt elpuffantottam már ebben a postban és ebben a postban. (Direkt lassan gépelek, hogy legyen időtök elolvasni a postokat. Sőt, várok is egy kicsit. Mindenki végzett? OK, megyünk tovább!) Nos, itt az ideje, hogy kamingoutoljak: befizettem a hülyeségi adót és megvettem ezt a változatot a múltkori börzén egy sráctól. Élőben nem tudtam ellenállni ennek a tömény sztereotípiának! A közhiedelem szerint, egy így felcsicsázott pick-up tulajdonosa csak egy igazi, vérbeli, büdös lábú redneck lehet. (Redneck = vörösnyakú, az amerikai szlengben ugyanannak a személyiségtípusnak a szinonimája, amire mi a földműves egy szinonimáját használjuk. Ez úton követnék meg minden dolgos parasztembert, le a kalappal előttük!) Fekete festés, az orron lángnyelvek... Van ennél elcsépeltebb optikai tuning? Annyira gáz szegényke, hogy azonnal beleszerettem, meg kellett vennem. Ha létezne kisautókról szóló „Ezt igazán kár volt...” blog, akkor biztos nevezném oda. Élvezzétek ki a képeket Ti is!


"A Jimmy hozta be, 'mer a 'mútkor amikor dinamittal ment halászni...
...akkor beragadt vele az öreg Daniels halásztava mellett a sárba...
...'oszt mikor a Kicsi Bobby kihúzta az apja traktorjával, leszakította a 'gardányt."

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

"leszakította a gardányt..." úgy még hitelesebb lenne.

Nekem lila van, az gázabb szerintem.

Sam. Joe írta...

8-) Javítottam, köszi!

Névtelen írta...

Nincs mit...
Egyik haverommal egyszer 3 órán keresztül beszélgettünk parasztüzemmódban. Utána alig tudtunk visszaállni a normális beszédre. Annyit röhögtünk, hogy fájt az arczunk...:D

Névtelen írta...

Van egy olyan érzésem, hogy nemsokára jön egy folytatás, aminek a főszereplője egy Superman-es Crown Victoria lesz ;)

Névtelen írta...

Szerintem ha a,,gallytörő" mögötti rész és a beltér fekete,a bukócső és a kipufogó ezüst lenne sokkal jobb lenne.

Névtelen írta...

Szerintem nagyon vaddisznó:)
Csak a sárga kipuffért kár...

Névtelen írta...

Nekem megvan a kék Angól változat N.R.F.B.Bliszterben,illetve Hitch N Haul Twin Pack-ban egy motorcsonakos trailerrel.Láttam már több féle színben,és kisebb módosításokkal is.
Egy biztos spéci kis terepjáró.

Névtelen írta...

Ín lenni böszme párászt inkább nem érdekel, de nekem tetszik!!! :)

Ikarus 256 írta...

OK,OK, gáz a festés, de a sárga kipufogók még inkább. Kályhaezüstről hallottam, de kályhasárga????

Névtelen írta...

Nekem bejön. Amúgy már készen van a sárga verzió, majd valamikor postolom...

Sam. Joe írta...

Tommi: Ööö... A saját blogom kommentjeit én még sohasem offoltam szét, itt az ideje. Szóval bár pesti srác vagyok, gyerekként a nagyszüleimnél töltöttem a nyarakat. Tudom hogy néz ki a gereblye, hol van a tehén feneke, jó érzékkel különböztetem meg a kakast a tyúktól, ilyesmik. Viszont Szombathelyen katonáskodtam és ott szembesültem először a bunkó pesti / köcsög vidéki problémakörrel. Nekem újdonság volt az egész, hogy csesztetni kell egymást emiatt, de hamar alkalmazkodtam és hát ugye csatlakoznom kellett az egyik táborhoz. Hát Tommi... Nagyon keményen tudtuk osztani egymást. Írásban visszadhatatlan, verbálisan gyilkos. Besenyő Pistabácsi hozzánk képest Lolka-Bolka.

Rájen: Ami késik, az a vonat! 8-)

Zsizso: Jogos.

Porsche: Volt egy hülyeségében megrendíthetetlen grafikusunk. Amikor bárki a legfinomabban is próbálta kritikával illetni a munkáját, akkor jött a sztenderd vaker: "Te ehhez nem értesz, ez dizájn!" 8-) A sárga beltér/kipufogó/bukócső méltatását kihagytam a postból, de jogos az észrevétel, egyetértek, katasztrófa.

PMGabi: Szó sincs róla, ez az "olyan ronda, hogy az már szép" kategória.

Ikarus256: Ékes példa arra, hogy a nagy gondolatok egyszerre születnek meg a különböző elmék agyában! Porsche is ezt írta, és Te nem láthattad. Most mit mondjak? Brit tudósok munkája lehet ez a kályhasárga festék is. 8-)

BogZoo: Hajrá!!!