2024/06/02

Matchbox White Rose Reithoffer's Gift Set CY-109 Ford Aeromax Transporter

A „mi történt az előző részekben” bevezetőhöz tessenek kedves lenni ide kattintani! Ezekből kiderül minden az ebben a bejegyzésben szereplőkről.

Nagyon úgy nézem, hogy a CY-109 az White Rose specialitás! A mindez idáig egyetlen NASCAR tematikájú Convoyom is ugyanez a konstelláció és ahogy nézem az adatbázisokat, az összes ilyen az ő nevükhöz fűződik.

A Reithoffer szettről már eddig is kiderült, hogy a Matchbox megszokott minőségétől jelentősen elmarad – és akkor még nem is láttatok mindent, a végére hagyom majd a legdurvábbat. Valahogy ennél a szerelvénynél sikerült összehozni, hogy az Aeromax hátsó sárvédője beleakad a félpót kitüremkedő sörpocakjába! Direkt elővettem a Bud Moore Engineering szerelvényt, hogy ott mi a helyzet, de az nem produkál ilyen tüneteket.

A szett többi járműve is kitűnően hozza az utazó vidámparkok és cirkuszok hangulatát, de ez viszi a pálmát, de leginkább a citromdíjat! A felirat szerint a „Reithoffer bemutatja a világ első mennykőcsapását”. Mellé van egy olyan vadászbombázó (?) grafika, ami már általános iskola alsó tagozatában is ciki lett volna. Szóval mi a mennydörgős ménkű is ez? Nagy valószínűséggel valami olyan körhinta mint ez, szintén a Reithoffertől, aminek fedélzetén én biztos megdöntöttem volna a távolsági- és időtartamrókázás minden rekordját.

Ha kíváncsiak vagytok a csomag többi tagjáról írottakra is, akkor alább a címkefelhőben megtaláljátok a megfelelő tag-et, illetve fentebb, a legelső link is ugyanoda mutat.


Valahogy sikerült összehozni, hogy a félpót sörpocakja beleütközik a vontató sárvédőjébe. A másik CY-109-em nem csinál ilyet.

"Reithoffer bemutatja a világ első mennykőcsapását!" Aha. Nyilván valamiféle körhinta volt, de a hivatalos weboldalukon már nyoma sincs az attrakciók közt.

Az utazó vidámpark stílust sikerült 100%-osan hozni. "Istenyila!"


Ha volt is benne ménykű, mára már nyoma veszett!

Hát nem a legszebb Convoy dekor, az biztos! Fontolgatom, hogy nem rakom őket vitrinbe...

A szett.

Nincsenek megjegyzések: