2023/11/06

Matchbox 2008 American Superfast MB-08 '65 Austin Mini Van

Tulajdonképpen egészen mókás, hogy egy kivételével eddig csak és kizárólag speciális kiadásokban megjelent Mini Van változatokkal találkozhattatok nálunk. Három a magyar igazság, ez a post is ilyenről szól. A korábban prezentált két NRFB spéci változatért és a típusismertetőért ide kattintva érdemes megkezdeni a kalandozást. Az egyetlen amit kibontva láthattatok, egy ötös pakkból való, amilyen festéssel csak abban fordul elő, szóval ha azt vesszük, az is tekinthető különleges kiadásnak - semmiképp sem 1-xxx sorozat.

Jelen bejegyzés tárgyára végre olyan dizájnt rittyentettek ami méltó egy különleges sorozathoz. Egy klasszikus Austin-okkal foglalkozó (képzeletbeli) szerviz vagy alkatrészkereskedés színeit viseli. Alaposan felspécizték a megjelenését, a tetőre még Union Jack is jutott! Szeretem, klassz darab.

Igen, fel lehetne bontani és nyom nélkül visszazárni, de valahogy nincs lelkem ezeket molesztálni. Könyveljétek el a lustaságom bizonyítékaként!

Végre egy festés, ami abszolút méltó egy különleges sorozathoz!

A 2008-as, amerikai Superfast sornak saját tag-je van a címkefelhőben! Ha rákattintotok meg tudjátok nézni azokat a darabokat is, amik már megjelentek itt.

Nincsenek megjegyzések: