2023/07/16

EFSI DAF 3300 Rentex Florence Tilt Truck

Közel nyolc hónap után már elő merek hozakodni egy újabb DAF 3300-as verzióval. Az előzményeket itt, és itt csodálhatjátok meg.

A Rentex Florence egy 1913-ban alapított holland cég. A mosodai szolgáltatásokkal, textil és ruhakölcsönzéssel foglalkoznak egészségügyi intézmények számára. (Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy ágyneműk, munkaruhák, mindenféle olyan textiláru ami egy kórházban előfordul.) Köszönik szépen, ma is léteznek, a weboldaluk itt található. A nevük onnan jön, hogy a Titanic elsüllyedését követő évben megnyitott mosodát hívták Florence-nek, a Rentex később adódott hozzá, a „bérbeadás” és „textília” szavak összevonásával, pont mint a Macskond.

Gyerekként a Rábák okán ez az orr nekem örökre beégett, mint "A" kamion.

Nem lehet belekötni! Részletek, rengeteg felirat! Ha céges merchandising volt és nem kereskedelmi forgalomban kapható játékszer, akkor is kivételesen igényes.

Hogyaszongya': "Rentex Florence mosoda, ágynemű- és textiláru kölcsönző Bolsward".

Tud biccenteni is. Nagyon ügyes!

Bolsward amúgy egy 10 000 körüli lakosú kisváros Hollandiában. Itt a honlapjuk, klassz fotókkal.

Ki lehetne nyitni, de nem molesztálom. Létezik hozzá illeszkedő pótkocsi is - ezért a vonóhorog - de olyanom sajnos nincs.

A konténer is leszedhető - két pöcök tartja a helyén, de úgy Lego-módra, nem csak a gravitáció segítségével - de nem akarom kikoptatni, nem bántottam. Pótkeréktartó van, pótkerék nincs.

NRFB

Nincsenek megjegyzések: