2022/06/22

Matchbox MB-26 Swiss Collection Volvo Tilt Truck - Henniez

Sohasem értettem, hogy mi lehet az oka, hogy a háromtengelyes, ponyvás Volvóból ennyire kevés verzió létezik. Ideális lenne Code 2-nek, de valamiért mégsem készültek belőle ilyenek. Lejárt volna a licenc? Sohasem fogjuk megtudni! Szóval amikor az első, második és harmadik, meg a negyedik változata hozzám került, akkor úgy éreztem, hogy a zöme az bizony megvan, sok esélye, hogy lesz még nincs. Aztán lett. Ez is porsche érdeme, börzés fellelés.

Hogy mi is ez pontosan? Egy 1989-es, svájci sorozat része. A Henniez pedig egy svájci ásványvíz márka, úgy tűnik köszönik szépen, mind a mai napig léteznek. Ha megnézitek alább a kártya hátulját, látszik hogy a svájciaknak köszönhető egy csomó, a sima 1-75 sorhoz képest ritkább verzió, szóval van mit bepótolni belőle.

Mely ország speciális kiadása ez a Matchbox? A helyes megfejtők közt életfogytig tartó Matchbox Memories előfizetéseket sorsolunk ki!

Ez marad bontatlan.

Ennyi kell egy játék teherautóhoz, hogy klassz legyen vele játszani: Levehető ponyva és egy üres plató, ami szállíthat bármit.

Svájc sokat tett a Volvo Container truck - újabb ismert függőségem - és Tilt Truck változatok ügyének előremozdítása érdekében.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érdekesség: az feltűnt, hogy a hátlapon ez a Henniez verzió a Container Truckhoz van rendelve?

Sam. Joe írta...

Nahát! Elbaszcsizták! Szemfüles vagy, hogy így kiszúrtad!