2021/11/14

Matchbox Collectibles DYM36675 Busch Kenworth W900 Aerodyne 1998

Ha a Matchbox Convoy családfát elemző írásomban azt mondtam, hogy nem kicsit kaotikus az egész, akkor most van az, hogy: „Apaaaa! Kezdődik!

A mellékelt cetliről derül ki, hogy ez a holmi 1998-ból való és az „Annheuser-Busch 18-Wheeler” gyűjtemény tagja. Azonosítás pipa, haladjunk!

A W900 nem új vendég, például itt is foglalkoztunk vele részletesen. A mögé akasztott „Ultra Box Truck” relatíve keveset szerepelt eddig, például a Holsten DAF szerelvény részeként láthattátok, ami teljesen rossz, lévén a vontató európai, a vontatmány meg amerikai.

Ami a post tárgyát illeti: A festés nagyon látványos, ismét remek példa arra, hogy némi festék jól elhelyezve mennyit számít. Igazából az én ízlésemnek ez már túl harsány is, már utazó vidámparkos a színvilág.

Némi jól elhelyezett festék itt-ott és máris egészen hihetetlennek tűnik, hogy ez "csak" egy feljavított játékszer.

Az én ízlésemnek ez már túl harsány, de hogy látványos az biztos!

Ebből a szögből jól látszik az "Ultra Box Truck" félpót két kötelező extrája, a pótkerék a tartóban és a kitámasztó. Ezt amúgy jobb nem piszkálni, mert hajlamos szilánkosan törni - bár elvben felhajtható és úgy is kéne maradnia. Ezen kívül tud még extra lenni a pótkocsin, de majd erről majd később.

A hátsó ajtók környékét sem hanyagolták el. Ezek amúgy nyithatóak csak szintén nem tanácsos birizgálni őket.

Nincsenek megjegyzések: