2013/10/08

Matchbox 2013 Exotic Rides 5-pack - 2005 Ford GT

Ez egy nagyon rövid post lesz, hiszen a Ford GT-ről már értekeztünk a múltban bőségesen – innen érdemes elkezdeni a visszafelé kattintgatást.

Az idei kiadású ötös csomag bemutatását meg itt kezdtük és errefelé haladtunk tovább.

Ami ezt a konkrét darabot illeti, első látásra Hot Wheelsnek gondolnám, mintsem Matchboxnak! Eltérő méretű kerekek elől és hátul, ráadásul a peresebbnél is peresebb abroncsokkal. A díszítést nem vitték túlzásba, a jajjzöld kisautó a küszöbeire kapott egy-egy fekete csíkot és Ford emblémákat, illetve az oldalsó irányjelzői kaptak szinte alig látható sárga kiemelést. Az elejéről-hátuljáról fájóan hiányzik a kiemelés, de hát ez van.

A zöld színe engem emlékeztet valamire a Matchbox múltjából, amit majd úgy fogok bemutatni itt, hogy összehozom őket egy randi erejéig, de ez már egy másik post lesz.

 A szemem! A szemem! Ez a zöld büntet! Az orrán lévő pontkopásért Kukucs a macska a felelős. Szerinte jobb helyen volt az asztal alatt, mint az asztalon.
 Fedezze fel azt a színt ami nem a zöld, a fekete, illetve a fehér a kisautó testén! Eltérő méretű kerekek - mintha csak Hot Wheels volna.
 Hátul is zöld.

5 megjegyzés:

pittlaren írta...

Már sokadjára inzultálsz Ford GT-vel, szal' feladom:) Beszereztem én is egyet :)

PS: nekem marhára' bejön ez a..a... zöld(?)

British racing green persze jobb lenne, de ebben a szín- összeállításban legalább van még egy ember alkotta objektum, ami a világűrből látható.

Sam. Joe írta...

Ez az anti-álcázózöld. 8-)

porsche írta...

Látom egyre inkább kezdesz ráérezni a műhelyes fotókra. Amúgy honnan van a háttér? ;-)))

Sam. Joe írta...

Természetesen Te csináltad, n+1 alkalommal használtam eddig is, csak leginkább másik szögből került a képekre.

Andrew0807 írta...

Itt mondjuk van jogosultsága a nagyobb hátsó kerekeknek.