2010/05/31

Matchbox MB-68 Chevy Van - UPDATE

A Matchbox Chevy Van modelljének már jó pár változata szerepelt itt, de a klasszikus, első kivitele még nem nagyon. Ezt orvosolandó álljon itt az 1981-ben megjelenő verziója, mely egy szép zöld színt kapott, oldalán sárga dekorációval. Utóbbi szerintem elég érdekesre sikeredett, bevallom, nem ez a változata tetszik a legjobban. Szerencsémre ennek is meg van az eredeti doboza - L típusú -, amin a grafika elég eltérőre sikeredett, kicsit szögletesebb az ott látható furgon, valamint a hátsó kereke sem nagyobb az elsőnél. Ez felveti bennem a kérdést, hogy lehet eredetileg nem is felemás kerékkel akartak piacra dobni?

Matchbox MB-68 Chevy Van - 1981
Kicsit érdekesre sikeredett ez a minta
Szokás szerint, a hátulja egyszínű

3 megjegyzés:

Charlie Brown írta...

Jus murmurandi ON:
Mindennapi sevi venünket add meg nekünk ma, ámen.
Egy ilyen hetvennegyedik poszt ugyanazon autóról semmivel nem nyújt többet, mintha arehnél minden nap megnéznénk egyet és csak egyet a millió színvariáció közül. Tényleg nincs már elég egyéb bemutatható típus a gyűjteményben?

RÁJEN írta...

Ez a kerékkérdés nekem is eszembe jutott régebben, talán egy roncson meg kéne nézni, hogy nézne ki 4 olyannal, mint az elsők. A kerékjárati ívek is ugyanolyanok, szóval szerintem nem lehet rossz...

Sam. Joe írta...

Nézd, mindenkinek megvannak a kedvencei. Porsche az enyémhez képest lényegesen kisebb gyűjteménnyel bír és - nomen est omen - alapvetően Porschékat gyűjt, valamint 2-3 további típus verzióit. Most úgy alakult, hogy neki több ideje van a bloggal foglalkozni, ezért több ilyen post jelenik meg az oldalon.

Ami meg a beszólás részét illeti, én is azzal a jó tanáccsal tudlak ellátni, mint édesapám a teliholdra vonyító kutyát: "Ha nem bírod, ne nézd!"