2009/06/16

Matchbox MB-03 Porsche 911 GT3 - UPDATE

Porsche kolléga e remekbe szabott postban megénekelte már a 2007-es kibocsátású MB-03-at. Rendelkezem ilyennel, úgyhogy most pótlólag bemutatnám az NRFB példányt. Voilá!

Sokkal azután, hogy ezt a postot publikáltam, vettem csak észre, hogy az MB-03 hátsó rendszáma is más. Felül, nagyon apró betűkkel a 911 GT3 áll, alatta pedig az "R54 815 20 ", ami az "Ikarus 256 módszerrel" RED HOT-ra, azaz Vörös Forróra kódolódik ki.

Matchbox MB-03 Porsche 911 GT3, NRFB. Tegye fel a kezét, aki tud elcsépeltebb színt sportkocsinak, mint a piros!

7 megjegyzés:

porsche írta...

Ráadásul az az érdekes a piros színben, hogy többnyire (statisztika) az idősebb (férfi) korosztály vesz ilyen színű (új) autót. Nézzétek meg, kik ülnek a piros Suzukikban.
Amúgy személy szerint nem kedvelem a piros autókat, legyen az akár egy olasz ócskavas (Ferrari) is.

Tommi írta...

Ilyenem nekem is van. De mivel láttam a zöldet, azt kell, hogy mondjam, az tetszik a legjobban. Van fehérem, meg pirosam. Ha megvan még a Tescoban a két zöld, akkor megfűzöm anyumat, hogy az érettségim alkalmából ugyan vegye már meg nekem őket :)
De ha nincs, akkor is valami kisautót kicsikarok tőle :D

dancergee írta...

Ez az "olasz Ócskavas" duma nagyon bejött anno a porschetolvajok c. filmből :)

Egyébként nekem feketében kéne igaziban, spoiler-el a hátsóján :)

porsche írta...

Tommi: Engem is nagyon megfogott ez a zöld, ezért is pályáztam be rá, de egy fehéret még el tudnék képzelni mellette. Meg egy sárgát, az ezüstöt, ...

dancergee: Nem hittem volna, hogy valaki tudni fogja, hogy honnan van ez a beszólás, azért is zárójeleztem. Porschéban nem vagyok válogatós, ha azt mondja valaki itt ez a rózsaszín, hupikék belsővel, nem fogom otthagyni;)

PMGabi írta...

Üdv!

Lesz esetleg valami az "orosz kapcsolattal"? :)
Vagy tegyek le róla? :(((
Szia!

Sam. Joe írta...

Bevallom férfiasan, elfelejtkeztem róla! Vártam az Orosz Kapcsolat válaszát, aztán kiment a fejemből, belement a helyére más. Rákérdek.

Sam. Joe írta...

Rákérdeztem. Az eBay-es postázás árát kicsit erősnek éreztem - szerintem így már nem ér az egész ennyit -, az alternatív megoldás meg nem túl bonyolult - az ismerős-ismerősének a valakije. 8-(