2009/06/07

Matchbox Light & Sound Update – Mercedes-Benz 280GE

A G-Merci dózist a Light & Sound verzióval fokoznám ez alkalommal. A Light & Sound szériáról már többször írtam, leginkább részletesen az előbbi linken. A mostani változatnak a vijjogásáról le fogtok maradni, mert ez szegényke az évek hosszú során már megkukult, de nem visz rá a lélek, hogy feltépjem a blistert és cirkumveniáljam szegényt, hogy végre megtudjam, hogy mi van odabent, mitől vijjog meg villog.


Matchbox Light & Sound – Mercedes-Benz 280GE, NRFB. Bár döglött, nincs lelkem feltépni a bilstert felnyitni az autót és megnézni, hogy mi van belül. Tudja fene... Ti el tudtok képzelni egy G-Mercit BayWatch autónak?
Mint tudjuk, a Matchbox G-Merga értelmezésén három villogó van. Az első kettő ezen a változaton a Light & Sound-nál megszokott két LED. A harmadik - hátul - a szélvédők átlátszatlan fekete műanyagjából van, tehát az egyetlen a világon, mely fekete fényt sugároz! Bizony!

6 megjegyzés:

Zsizso írta...

Nagyon szép!

lapa írta...

ha tudnád mit tud 4 szorosra difizárt kerék akármekkora homokban tuti ilyet vennél a tengerpartra te is. David is úgy hajítaná el a transam-et, mintha sose lett volna beszélő ottója.

kéne a narancssárga "rescue 24" mellé egy ilyesmi, azért rendőrőset mégse fogok kirakni a műszerfalra. hol lehet ilyet kapni / keresni?

lapa írta...

bocsánat, csak most vettem észre. olyat is szeretnék, mint ami a nem sokkal korábbi MB-38 Armoured Jeep fotóin a háttérben van. az is Matchbox? lehet róla valami bővebbet tudni? köszi.

Sam. Joe írta...

Lapa: Ha beírod az oldalon a keresőbe - jobb oldalon fent - hogy 280GE akkor megtalálod az összes G Mercis postot, köztük azt is ami erről szól. Dióhéjban: Ez egy viszonylag ritka, katonai verzió, ráadásul nem egy mai kiadás. Leginkább eBay-en tudsz ilyet fogni, de türelem kell hozzá. A Light and Sound sem éppen az a gyakori valami, ez is eBay-ről van. Persze nem a gép terepjáró képességeit kérdőjeleztem meg.

lapa írta...

köszi megleltem, zsír.

értem persze, én is inkább sóhajtozva-vágyakozva írtam, semmi esetre sem kritikaként.

Sam. Joe írta...

Természetesen a bal felső sarokban van a kereső, csak kicsikét álmos voltam. Jaja, tiszta sor, de nincs mit tenni, maradnak az életmentők japó pickupokban!