2008/03/24

Matchbox Convoy Collectibles - Bud Ice Peterbilt Tractor Trailer

Elhanyagoltam a Convoy Collectibles sorozatot, pedig mindig leesik tőle az álam, hogy mennyit kihoz a különleges festés és pár alkatrész ugyanazokból a szerelvényekből, mint amelyek a Convoy sorozatban, mint játékszer szerepelnek.

A Budweiser „Bud Ice” szerelvényében semmi olyan nincs, amit már ne tárgyaltam volna itt korábban, egyszerűen csak egy újabb, nagyon szép festésű változat a sörszállító sorozatból. A vontatmányt kiveséztem régebben, ami mégis említésre méltó az egy apró részlet: a vontatmány sárfogóin a „Beware the Penguins” – kb. Óvakod a pingvinektől, ha rákerestek a YouTube-on, a Bud Ice kifejezésre, akkor kiderül, hogy miért kell óvakodni tőlük – jel. A Peterbilt vontatóról is nehéz bármi újat mondani, annyit volt már itt róla szó, hogy az előző linkhez is találomra választottam ki egy postot. Ami ezt a konkrét darabot érdekessé teszi, hogy minden más Peterbilt traktoron amúgy "króm" alkatrész ezen arany színű.

Convoy Collectibles Bud Ice Peterbilt Tractor Trailer. Krómozás helyett aranyozva.
A különleges festés nagyon feldobja a szerelvényt.
"Óvakodj a pingvinektől!" még a sárvédőkön is!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Micsoda új fotóháttér! Honnan sikerült beszerezned? És mennyiért?

Sam. Joe írta...

Ott a pont! Mocskos módon csalódott lettem volna, ha nem szúrod/szúrjátok ki! 8-) A Scalescenes.com-ról van a háttér, ami egy fizetős hely. Mocskos drágán méri őket az ember, és még ahhoz hozzájön a kinyomtatás költsége is, de így összeállítva már nem fáj annyira a rá kiadott pénz. Szerencsémre az én drága feleségem az ilyesmiben is ügyes, én bizonyosan nem tudtam volna összerakni, mert azzal együtt, amit az ember állít a szettjeiről, PISZOK BONYOLULT összeállítani a dolgait. Volna még rajta mit finomítani, van is rá ötletem, idővel megvalósítjuk. Ráadásul a Container Port tetején csücsül az egész, egy mozdulat visszaállítani a régit, ha megint víz, vagy sín kell.

Névtelen írta...

Hello!
Nagyon menő a kamion és a háttér is! Hihetetlen néha, hogy mire képes egy kis festék meg pár apró műanyag kiegészítő egy Matchbox-szal.
Nekem is kellene valami normális fényképezős díszlet, nem mindig csak egy fehér lap. A háttereden lévő út akár nálunk is lehetne az úthibák miatt. Nagyon szépen meg van csinálva!:-)
Mondtam már, hogy nekem is sikerült egy olyan Peterbilt trélert szereznem, mint a tied. Hétvégén néztem csak,hogy a ragasztás ami zárva tartja a doboz fülét fel van nyitva. Ezért úgy döntöttem ki fogom szedni és mindjárt csinálok róla pár képet.:-)
Tegnap - kipihenve kicsit a matek zh-ra készülést - elmentem a Játékszigetbe és 10 1-75-tel jöttem haza. Majd teszek fel róluk képeket. Sikerült többek között a tavalyi sorozatban debütáló Unimogot is megszerezni. Már régóta vártam rá! :-)

Üdv!
Tamás